Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marian80

zauroczyliscie się kimś przez internet?

Polecane posty

Gość gość
kiedys sie zauroczylam na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

za bardzo emocjonalnie do tego podeszłam:) nie będziemy razem,ale lepiej się czuję wiedząc dlaczego tak nagle urwał kontakt..

Gość gość
Are you a woman or a man? :)

Gość gość
jajednataka poznał sobie kogoś?

Gość mężatka a jednakk
tak zauroczyłam się.... trwało to dwa lata oszukiwałam go że jestem po rozwodzie on też mnie oszukiwał miał dużo kobiet... coś tam czułam teraz się pozbierałam jakoś :P ale na początku ciężko było niestety :P

Gość gość
Mężatka a spotykaliście się??

Gość gość
tak, w Ance

Gość jarula
Dobrze, że piszesz o zauroczeniu, a nie zakochaniu. Bo na wielu forach są tematy, że jakaś dziewczyna zakochała się w chłopaku, którego zna jedynie przez internet i uważa, że jest w poważnym związku. Zauroczenie to co innego, sama tak miałam. Mimo, że korzystając z portali randkowych podchodzę do tego z dystansem, w dodatku internetowe znajomości staram się w miarę szybko przenosić do reala, jeśli wydaje mi się, że jest szansa na jakąś poważniejszą znajomość. Ale któregoś razu bardzo szybko złapałam świetny kontakt z facetem. Sam do mnie się odezwał, mieliśmy dużo punktów dopasowania do siebie na mydwoje i naprawdę świetnie nam się rozmawiało. Jakoś nie udawało nam się dograć terminu na spotkanie i po jakichś dwóch tygodniach czułam, że ten dystanst, który zawsze starałam się zachować, gdzieś zanikał. Zaczęłam obawiać się, że po spotkaniu rozczaruję się, że nie okaże się taką osobą, jak go zaczęłam sobie wizualizować. Na szczęście wszystko dobrze się potoczyło, spotkanie jeszcze bardziej mnie utwierdziło w przekonaniu, że to jest ten facet, którego szukałam. Ale wiem, że mogło wyjść inaczej. Dlatego zalecam ostrożność i jednak zachowanie tego dystansu, dopóki nie poznamy na żywo drugiej osoby.