Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marian80

zauroczyliscie się kimś przez internet?

Polecane posty

Gość kwiatek ukradziony
tak, dopadlo mnie zauroczenie internetowe, piszemy codziennie i planujemy sie spotkac. na obecnym etapie nie jest to jeszcze romans, bo pisanie jest nautralne, ale co bedzie potem, to sie okaze. nie planuje zwiazku z ta osoba, lecz na pewno licze na namietna przygode. nie wiem, czy z jego strony to jest tez zauroczenie, ale pewne sygnaly mowia mi, ze raczej tak.

Gość gość
czy jesteście singlami?:)

Gość gość
nienawidze tego uczucia nigdy więcej nie odpisze na żadne zaczepki na necie nigdy nigdy:0

Gość gość
najlepiej wcale nie zaczynać takich znajomości

Gość gość
Przeszlam takie zauroczenie, nie jedno. Z niektorymi sie spotkalam. Totalne rozczarowanie. Ja nie polecam, bo jest to czasochlonne i z doswiadczenia wiem, ze ludzie lubia zmyslac, a rzeczywistosc wyglada inaczej. Chyba ze ktos spotka sie odrazu. Ale trzeba nastawic sie na wiele randek. Wiem, ze niektore osoby w ten sposob spotkaly partnera, ale ja juz nie bede probowac. Wole ta osobe widziec od razu, a nie godzinami klikac w internecie.

Gość gość
To prawda, ze kobiety w necie sa bardzo agresywne. Od razu chca sexu.

Gość gość
coz sie tak przyczepil do tej ani nawet pogubiles sie ile znasz tych an playboy jeden.

Gość gość
odradzam takie znajomości bo to iluzja

Gość gość
Żeby raz. W realu rzadko. W sieci skupiasz na tym uwagę. Real jest od bieżących spraw.

Gość gość
Znajomosci w sieci są dla wytrawnych amatorów. Laik się rozczaruje. Ja mam męża z sieci. Większość nie ma o tym zielonego pojecia i z gruntu złe podejście.

Gość kiedyśtak
jak byłam jeszcze młoda i naiwna, do tego samotność, nie oszukujmy się robi swoje... Ironio losu był to chłopak z Kafe (nie z tego działu-uczuciowego). Niestety jego choroba, plus moje niemałe problemy to już za wiele, pisanie trwało jakieś 3 lata...

Gość gość
Hmm we mnie kiedyś była zauroczona rozwódka, ale ja liczyłem na długi związek ona na długi romans (między przerwami na jej partnerów), oczywiście mnie okłamywała jak to jej na mnie zależy, ja jestem wrażliwy i na prawdę szukam kogoś na stałe, ona hmmm chyba tylko chciała moich pieszczot i seksu bo nawet na głupie lody do kawiarni nie chciała ze mną wyskoczyć, zawsze unikała miejsc w których by mogła spotkać jakiegoś znajomego/znajomą. Rozpadło się jak się dowiedziałem że kogoś ma i utrzymuję kontakt ze mną dalej.

Gość gość
Tak dziewvzyna z północy nadal tesknie

Chiaroscuro najgorsze jest, że tak****ał kontakt bez słowa,z każdym dniem coraz mniej pisał,pytałam o co chodzi napisał że jest ok,a później bach..zniknął tak szybko jak się pojawił,to właśnie boli najbardziej:(

Gość gość
Chiaroscuro, to co napisałeś o sobie..to takie znajome..Z wyjątkiem zakończenia - z mojej strony nie było żadnych świństw..

Chiaroscuro widzę czasami że jest dostępny na fb,lub gg to mam się nie odzywać już?czy jeśli będę pytała dlaczego?? to jest z mojej strony narzucanie się?

trudne to wszystko:( najpierw pisał że mu bardzo zależy,gdy wyczuł że ja mam tak samo wtedy się zaczęło że nie ma czasu..dużo pracy..napewno wie że tęsknie,ale ciągle milczy:( chyba usunę jego numer żeby mnie nie kusiło

Gość gość
up

Gość Pozeracz Alkoholowych Cytryn
A bo to raz....

Gość gość
facet z południa... mmm <3

tak:) wczoraj się z kimś internetowo przytulałam na tym forum, było bardzo miło, ale krótko:(

Przytul sie w realu. To dopiero jest cos.

Opisz

Gość gość
Ściemnia jak zwykle, magicznie i co jeszcze hahaha

Gość gość
czekamy na bajeczkę Bro..

Gość Lolit23
Do autorki. Witam w klubie :D obecnego chłopaka, niedługo narzeczonego też poznałam na kafe :D. Od razu wiedziałam ze to "ten". Właśnie po jego sposobie pisania....moze u cb też tak bedzie :D