Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Chyba mam łuszczycę na pośladkach

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zauważyłam na pośladku bliżej o***tu małą okrągłą plamkę, taką białą od wysuszenia ale się tym nie przejęłam, bo mam z natury bardzo suchą skórę i czasem od zadrapania mi się takie na ciele robią. Jak się przeraziłam dzisiaj gdy po spojrzeniu w lusterko okazało się, że zrobiły się z tego ogromne plamy zachodzące po obu stronach pośladków od kości ogonowej po wargi sromowe, plamy te są takie bardzo białe od wysuszenia a po kąpieli gdy namokną są tylko czerwone i wypukłe. Jestem raczej pewna iż to łuszczyca, wygląda nawet jak na zdjęciach w google. Jestem trochę załamana bo z tego co słyszałam, jest to choroba przewlekła i ciężko to wyleczyć. Zdziwiło mnie to, że pokazała się dopiero teraz gdy mam dwadzieścia parę lat. Czy z tą chorobą mogę poczekać jeszcze tydzień gdyż szefowa nie chce mi dać wolnego na pójście do lekarza w tym tygodniu i nie wiem czy mam po prostu nie przyjść do pracy bez jej zgody a lekarza poprosić o l4 za ten dzień. Zastanawia mnie też czy jest to związane z niedoczynnością tarczycy, jakiś czas temu prosiłam lekarza o sprawdzenie tego gdyż miałam wszystkie objawy łącznie z krwawieniem 16dniowym jednak lekarka to zlekceważyła a teraz powróciły mi bóle jajników i do wszystkich objawów doszła ta złuszczona skóra...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować