Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałuje że nie jestem tępa

Polecane posty

Gość gość

bo wtedy: poszłabym do szkoły zawodowej miała zawód nie musiałabym codziennie z*********ć i czuć się gównem mimo że dużo osiągnełam ciągle czuć że można było cos zrobić lepiej, że stać mie na wiecej, że trzeba szybciej wyżej i h*j wie jak daleko znalazłabym szybko faceta bo dla większości byłabym normalną dziewczyną a nie "za mądrą ":jestem ładna mam biust itd- poderwałabym typa z ładną furą i żyłabym sobie na jego koszt i była zadowolona że chłop jest, gotowałabym mu itd

Gość lanser
nie przejmuje sie wszystko ok bo Ty jestes tępa tylko brak ci błyskotliwości aby to dostrzec.

Gość gość
TAK NAPRAWDĘ TO JA JESTEM TĘPA: - próbuję walczyć głową a nie d**ą - nie potrafię żyć za czyjeś - nie rozumiem że prostę życie może dać szczeście - tylko gonie za niewiadomo czym - za dużo myśle - ponoć jestem wybitnie inteligentna

Gość gość
To badż tępa .Kto Ci broni byc tępą Gdybys była tępa a chciałabyś być mądra no to wtedy gorzej ciut :-P

Gość gość
tępa to jest Finlandia w szklance aka czarna nicola:D

Gość gość
no właśnie o tym piszę w poście dalej :) że mogłabym poprostu żyć wykorzystując swoje atuty a nie piąć sie pod góre z facetami zawsze łatwo mi szło - z wami trzeba umieć rozmawiać bym zrobiła kolację, wypilibyśmy wino, obejrzeli film

Gość gość
jakbys byla madra to bys sama rozwiazala problem z twoja inteligencja a nie pytala ludzi na kafetrii

Gość lanser
tak jesteś tępa bo : - skoro stać cię na coś więcej niż zawodówka to nic nie stoi na przeszkodzie aby dostać się do tej upragnionej zawodówki :D a tym bardziej jakiś kurs zrobic. zawody któych tam ucżą można się nauczyć bardzo szybko - nie wiesz jak się pisze ch*j - uważasz że znalezienie faceta zalezy od poziomu glupoty - uważasz ze faceci od ciebei stronia bo jestes mądra- zazwyczaj każda durna baba ma takie przeświadczenie - uważasz że biust ma wplyw na fure faceta :D - jestes materialistka czyli czujesz sie niepewnie, madrzy wiedza ze dadza sobie rade wiec maja mniejsza sklonnosc do materializmu

Gość gość
Ja żałuje że ja tak nie potrafię zyć - tak prosto cieszyć się ze udał mi się sernik czasem żałuję że nie wybrałam takiego życia a nie siedzę po 80 godzin w szpitalu i jara mnie to że mogę jechać na jakąś konferencję. Znów mam całe czerwone oczy, jestem przemęczona

Gość gość
nie własnie na odwrót faceci się do mnie garną choć ja na to nie zasługuję tylko że ja nigdy nie chce być z kims na poważnie bo zawsze wybieram moją pracę i to jest głupie

Gość gość
mam tak samo zaluje ze nie jestem debilem i przez to musze sie meczyc nieustannym obcowaniem z debilami ktorych jak wiadomo jest ok 90% na swiecie cos okropnego nie rozumiem ludzi ktorzy chcieliby byc zbyt madrzy i inteligentni w sytuacji gdy wiekszosc ludnosci swiata to debile nie idzcie ta droga cieszcie sie ze nalezycie do szarej masy :classic_cool:

Gość gość
ja nie żałuje, od głupich najwięcej się można nauczyć

jak bym byla tepa i leniwa,to bym nie musiala czekac na tel w srodku noc.Miec zaplanowana opiekunke na alarm. Nie oplacala bym szkol i kursow z moich podatkow dzieciom nierobow. Ja place 30 euro za lekcje gimnastyki zeby zasponsorowac dziecko nieroba,ktory oglada brazylijskie seriale. Ciagle dostaje powiadowmienia z dodatkowymi kosztami 15 e ze nie zaplacialam z gory. Jak mnie sie nowga powinela i poprosialam organizacje o pomoc finansowa,to mi powiedzieli ze TAKIM DZIECIOM SIE NIE NALEZY .... dwa mies pozniej chcieli zebym pracowala jako wolontariuszka. P*****l sie swiecie.Nie pomagam. Ok psom pomagam.

Gość gość
ale napisz o co ci chodzi? bo jak na r4azie nie wiem czy mam się z tobą umówić czy przylać w d**e. jestem po zawodówce, i uważam się za bardzo mądrego, bo to co uczą na kursach nic by mi nie dało jeśli bym nie miał praktyki. Jak dla mnie jesteś mądra bo zastanawiasz się nad swoim życiem. Ja za dużo nie myślę, tylko działam i widzę tego efekty, a to cieszy najbardziej. Myślenie zostaWIAM tym, którzy mają 2 albo 4 alternatywy na to co można zrobić od razu, hahaha. Ale to dla nich za trudne. Bon vojage.

Gość Adrian

To udawaj tępą i kłam że tylko po zawodówce jesteś zamiast się tu fetyszyzować jaka to jesteś zayebista.