Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 25 lat

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat i nie mam zadnego pomyslu na siebie. jak narazie jestem bezrobotną żoną...masakra

Gość gość
No to nie ma się czym chwalić.

Gość wiedzząca
pozamiataj ulice, przysłużysz się miastu

Gość gość
nie chwale sie...mam tego dość...nie wiem jak wybrnąć z tego wszystkiego...mąż nie pogania mnie do pracy życie mamy na dobrym poziomie...ale ja tego nie chce...chce sie realizować ale nie wiem co mogłabym robic..za co sie zabrac...

Gość gość
A co skonczyłaś ?

Gość gość
ogólniak

Gość wiedzząca
no to w sam raz na te ulice.

Gość gość
dzieki ale takich komentarzy nie potrzebuje..gdybym musiala to i ulice bym zamiatala

Gość gość
zacznij rodzić dzieci, to będzie najlepsze jeżeli materialnie jesteś spoko.

Gość wiedzząca
o ten wyżej ma rację. później może sił brakować. ja bym tak zrobiła. najlepiej 3-kę.

Gość gość
nie moge miec dzieci, to jest druga sprawa, jestem na etapie leczenia hormonalnego.

Gość gość
ale przynajmniej masz dwa psy i kota :)

Gość gość
lady love jesli to Ty zalozylas ten temat to powiem Ci,ze w grudniu 2014 zajdziesz w ciaze i urodzisz syna

Najwidoczniej masz jakiś pomysł skoro jesteś już mężatką. Też mam 25 lat i nie wyobrażam sobie małżeństwa przed 40-stką. :D

Gość gość
przecież w tym temacie też wszystko jest poprawnie

Gość gość
kto to Lady Love?

Gość gość
zrób sobie kurs ze stylizacji paznokci, albo zajmij sie makijażem. Są z tego dobre pieniądze i możesz pracować mobilnie. Przez dwa lata jest niski ZUS.

to nie ja zalozylam temat matoly ;) ja pracuje, mam swoje pasje ktore realizuje w czasie wolnym (mozecie poogladac moje zdjecia na flickr.com pod nickiem agata451 ewentualnie szukajcie Agaty Castanheira ;) ), mam 3 psy w sumie, kota i 2 ptaki ;) a i nie lecze sie ;) ja jestem zdrowa, gorzej z partnerem, ale nie wazne :) o o aurotko, znajdz swoja pasje, pracy tez mozesz poszukac, to chyba nie jakis wielki problem

Gość gość
nie mam psa ani kota Lady Love tez nie jestem... plan mialam ale legł w gruzach..musialam sie przeniesc do męża gdyż obecnie pracuje w Niemczech a tu nie moge znalesc pracy, ani wyjechac do Polski

Gość gość
Agaty Castanheira sama robisz te zdjęcia?

nie mozesz bo nie znasz jezyka, czy nie mozesz bo poprostu strach Cie oblecial ? wiem, jak sie czujesz.. ja przez ponad rok siedzialam bezczynnie na tylku, wyjechalam do portugalii, brak znajomosci jezyka zrobil swoje, teraz jest duzo lepiej :) poradzisz sobie!

tak, to moje zdjecia - same je robie ;) nikt inny za mnie aparatu nie trzyma ;) hehe

Gość gość
Lady Love chyba jedyna mnie rozumiesz... barierą jest przede wszystkim język...staram sie uczyc..ale strach chyba też...ogólnie stwierdzilam ze sama siebie nie poznaje... kiedys bylam pełna pomysłów które realizowalam..a teraz moze cos bym zrobila ale nie koniecznie wiem czy sie uda

ja probowalam sil we wszystkim, najpierw w sklepie rybnym, pozniej jak juz poznalam klientow, zajelam sie karykaturami, pozniej robilam ciasta, pozniej pracowalam w barze, pozniej poszlam do szkoly i skonczylam kurs na pomocnika weterynaryjnego, odbylam staz w klinice, teraz pracuje w barze rybackim, chce sprobowac znow czegos innego, wszystko to w przeciagu 4 lat pobytu tutaj Jezyka nauczylam sie poprzez przebywanie wsrod obcych mi ludzi, ktorzy tylko mowili po portugalsku

nie mam pojecia, masz moje zdjecia na flickr rowniez, porownaj, bo ja swoich nie pamietam, a juz napewno nie to jak bylam ubrana

hehe :D to zdjecie chyba z 2010 ;) tak to ja ;) jej ale ja bylam pulchna :D