Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka zaczęła rodzić

Polecane posty

Gość gość

i wrzuca posty z porodówki na facebooka :D :D :D Aż mi się śmiać chce, ale oby wszystko poszło dobrze...ciekawe do którego momentu będzie w stanie pisać :D

okropne to jest :O napisz jej, żeby nie zapomniała pochwalić się łożyskiem na koniec

Gość gość
Koniecznie niech da fote gdy głowka będzie w kanale rodnym, bez zbędnych komentarzy bo po co..

Gość gość
dns - dobre z tym łożyskiem :D a na serio, myślałam że niektórzy jaja sobie robią tymi opowieściami o wrzucaniu wszystkiego na fejsa, a teraz szczęka mi opadła...

Gość gość
prowo?

Gość gość
nie odróżniają postu od zdjęcia-przykre.

Gość gość
posty czy zdjęcia - jeden pies kto ma w takim momencie głowę do grzebania w internecie?

Gość goscikowa
A mnie to nie przeszkadza, fajnie jest mieć bieżące informacje od kogoś, kogo lubimy, szczególnie w takim ważnym momencie :)

Gość gość
to nie jest jeden pies, bo nie wiesz co pisze... i do kogo... autorka nie podała nawet jakie posty wrzuca :] a to że w XXI wieku wy nie wiecie co to post-to jest dopiero przykre.

Gość gość
jak pisze na swoim wallu to chyba wiem, co pisze, tak? i chyba do wszystkich, skoro publicznie, tak?

Gość gość
ludzie są coraz głupsi po prostu albo im się wydaje że są celebrytami i inni umierają z ciekawości :-)

Gość gość
Kazdy (!) sposob na odwrocenie uwagi od bolu jest dobry. Kazdy!! Swoja droga sama spedzilam na porodowce 15 godzin i przez wiekszosc tego czasu sie nudzilam, szkoda, ze nie bylo wtedy takich zabaweczek ;-)

Gość gość
post - zachowanie wstrzemięźliwości w jedzeniu i piciu. Zadowolona? nie każdy ma fejsa i jest odmóżdżonym debilem, dla którego wrzucanie fot i postów to sens życia. są ludzie, którzy wolą spotkać się ze znajomymi w knajpie niż pisać w sieci.

Gość gość
Taa, szczególnie kobitki leżące pół ciąży w szpitalu mogą się spotykać w knajpach, super pomysł. A one też chcą mieć kontakt z przyjaciółmi, facebook to umożliwia chociaż w części.

Oj to jak się dziecko rodzi to jest pikuś , ja mam 2 takie znajome 30 lat mają .Od pół roku kazdego dnia kilka sweet foci swoich maluszków i informacje jaka kupka była dziś ,ile płaczu w nocy ,kolki ząbkowanie, ale najbardziej mnie rozbawiło jak mamusia 2 miesięcznego chłopca napisała "Dziś jest najwspanialszy dzień w moim życiu mój synus powiedział do mnie mamo";) Dzieci teraz muszą szybko dorastać bo ich mamusie dziecinnieją ;)

Gość gość
Przez kilka dobrych godzin na porodowce sie nudzilam. Rozwiazywalam krzyzowki,sudoku i siedzialam na necie. A co mialam innego robic? Fejsa nie mam wiec postow nie wrzucalam:P znajoma do partych sie nudzila i zmezem sudoku rozwiazywali przez 12h,w miedzyczasie spala. Znieczulenie tak na nia dzialalo ze nic ja nie bolalo. Na mnie slabiej wiec jak zaczely sie bole to juz nie mialam sily siedziec na komorce.