Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohtakala

wizyta przedadopcyjna

Polecane posty

Gość ohtakala

Jak wygląda wizyta przedadopcyjna? Czy wolontariusz wchodzi do wszystkich pomieszczeń w domu? Pytam, bo jesteśmy w trakcie remontu - jeden pokój jest jeszcze nieurządzony, stoją w nim kartony z naszymi ciuchami. Pozostałe pomieszczenia jak i ogród są OK.... Boję się, że fakt "niewykończenia" może być dużym minusem :(

Gość ohtakala
up...

Gość gość
Hm nie wiem ale jak dla mnie to ze odswiezacie warunki mieszkaniowe to tylko na plus. Ale nie mam pojecia jak to jest tak na prawde... niestety.

Gość dziwecze
e wątpię by to był problem , kazdy musi remontować , tez uważam ze to na plus w końcu podwyższacie standard !

Gość gość
Znajomi trzy lata temu adoptowali dziecko i w chwili adopcji mieli postawiony dom, ale wykończony do zamieszkania był tylko parter. Był duży pokój, który na razie miał pełnić też rolę sypialni rodziców, kuchnia, łazienka i pokój dla dziecka.

Gość ohtakala
...widzę, że doszło do dużego nieporozumienia. Faktycznie, nie podkreśliłam, że chodzi o adopcję pieska :) Przepraszam za nieporozumienie :D

Gość gość
Nie mów, że w zwierzyńcu aż tak się cackają, zamiast się cieszyć że ktoś w ogóle chce wziąć zwierzaka :o

Gość ohtakala
Niestety.... Przy adopcji kota jest jeszcze większe zamieszanie z tego co słyszałam.. Mam upatrzonego pieska, ale boję się, że nie spełnimy wymagań :(