Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotkaaax

RATUNKU MOJE USTA MOCNO WYSYCHAJĄ

Polecane posty

Gość migotkaaax

Od 2 dni moje usta zaczęły mocno wysychać, nawilżam je pomadką i kremem ale to nic nie daje, jak się zetrze pomadka czy krem to one są tak suche że aż białe! :O jak bym była na jakiejś pustyni :( Co się dzieje? jeśli chodzi o wodę to piję mineralną i do tego w ciągu dnia z 2 kawy i herbatę zieloną też z 2, 3 razy dziennie, więc na prawdę nie wiem co się dzieje z tymi ustami? nigdy mi się coś takiego nie zdarzało, zawsze było z nimi w porządku...

Gość gość
za rzadko sie calujesz;)

Gość migotkaaax
Właśnie wczoraj ostatnio się całowałam ;) może to nawet od tego? już sama nie wiem, na prawdę :(

Gość gość
kawa i zielona herbata odwadniają..... mnie wysychają usta gdy jestem zestresowana (nieświadomie je oblizuję) lub gdy jestem chora i mam gorączkę sprawdź czym smarujesz usta bo niektóre szminki nie nawilżają dobre są te z woskiem pszczelim zamiast z parafiną czy olejkiem rycynowym ja używam tylko i wyłącznie BeBe innych nie toleruję bo mnie uczulają

Gość migotkaaax
Wczoraj miałam na ustach szminkę z avonu, ale ona właśnie miała działanie nawilżające, a tak ogólnie to nie maluję się codziennie tylko ze 2 razy w tyg. najwyżej.

Gość gość
avon to syf

Gość migotkaaax
Czemu od razu syf? mają tam na prawdę fajne pomadki

Gość gość
hej, wlasnie tez to od paru dni przechodze. zdarzalo sie ze moialam suche usta ale teraz to juz przesada:/ wszelkie pomadki, olejki mi nie pomagaly. od wczoraj uzywam balsamu takiego czerwonego w tubce neutrogeny. jest leciutki i szybko sie wchlania wiec troche sceptycznie do niego podeszlam ale pomaga!!

Gość gość
zadnych szminek i pomadek ani kremow nie wal na usta bo tylko pogorszysz sprawe, najlepszy i najtanszy niezawodny sposob to poprostu miod, smaruj pare razy dziennie usta miodem a juz po chwili zobaczysz roznice

Gość migotkaaax
Ale nie wiecie może dlaczego te usta tak wysychają? co może być tego powodem?

ja od zawsze miałam z tym problem , nie pomagało by kompletnie nic az koleżanka poleciła mi carmex (kupisz w Rossmannie za ok 8zł. mi pomogło przy codziennym smarowaniu pozbyłam się nawet raz na zawsze opryszczek ;)