Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci co wybieracie uwaga

Polecane posty

Gość gość
Lady93 - coś Ty?! Mowy nie było o jego dyskomforcie. Sex był bez przerwy nawet w szpitalu. Ze strachu, że sobie pójdzie a ja zostanę sama z rakiem ani nie pomyślałam żeby cierpiał przez moją chorobę. Co to jest lęk dopiero wtedy zrozumiałam... A i tak dzięki, bo na ogół jak napiszę o swoich problemach to omijają moje posty jak dżumę. Przez internet rak nie przechodzi.

Hehehe :)Takiej miłosci w tych czasach juz nie ma....No tak niektorzy maja wygorowane wymagania ale...jak wejdziemy na jakies portale to niby nie widac zeby facec***atrzyli na powierzchnosc .Ja nie raz widzialam jak kobietaa które waza ponad 110 kilo pisza że sa "takie sexowne itp.Ale wtedy tez nie chodzi o wnętrze tylko seks , jak facet ostro napalony to z czasem nie patrzy juz na powierzchnownosc...Tylko pierwsza lepsza.

Czym mysli taki człowiek?Powinien Cie wspirać ale nie martw sie mozliwe ze ta 2 juz robi w konika....bo jest bardzo ubogi emocjonalnie a tacy nie potrafia wytrzymać przy jednej.....

Gość gość
Claude speed aż ciekawa jestem z jakich Twoim zdaniem powodów facet może zostawić chorą kobietę? Jeśli tych powodów jakoś wcześniej albo nie miał albo nie szukał. @ lata to można się już połapać w temacie jak sądzę. No dawaj

Gość Maec
Bo wy macie te pare dni w miesiącu huśtawki hormonalnej a nas za młody ten nadmiar testosteronu nęka cały czas. Niektórzy w ogóle nie panują nad małą główką, a inni... cóż, inni mają dość odrzucenia a ich uczucia uległy spłyceniu. Może już zaczynam być w tej grupie, może nie, za młody jestem, żeby cokolwiek spisywać na straty :P Ty zresztą też!

Pomysl ze nie za czym tesknic i nie załamuj sie.On nie interesuje sie uczuciami innych licza sie jego potrzeby i nie zdzwiłabym się jakby leciał na kilka frontów....Pomysl o rodzinie o bliskich dla kogos napewno jestes wazne.

Gość gość
Lady93 ja mam dobrze ponad 40 lat on prawie 60. Młodzi za młodzi, starzy za je....ci. Czas umierać.

Gość Maec
Jesteś dwadzieścia lat młodsza od swojego faceta, ale twoim jedynym argumentem jest to, że "młodzi są za młodzi" i dlatego z nikim normalnym nie spróbujesz? Trochę to dziwne... Co nie zmienia faktu, że ów pan to skończony sku/r-wiel po prostu.

Stary dziad za przeproszeniem,pewnie etap miłosci i ustatkowania miał dawno za sobą to mu biło na starosc myslałam z\e to jakis młody...na starosc mu sie bzy/kania zachciało....

Gość gość
Zawsze mam ochotę takim ludziom skuć mordy, tak zwyczajnie. Na nic innego nie zasługują haha jak ten wyżej. Ale szkoda by było cennej energii.

[zgłoś do usunięcia] gość Zawsze mam ochotę takim ludziom skuć mordy, tak zwyczajnie. Na nic innego nie zasługują haha jak ten wyżej. Ale szkoda by było cennej energii Do kogo to było?

Gość gość
Maec Jestem od niego 12 lat młodsza. Spróbuję z każdym normalnym, ale gdzie oni? Napisałam młodzi za młodzi, bo szukałam partnera w wieku dla mnie odpowiednim. 12 lat wydawało się. ok. To nie jest wszystko co chciałabym powiedzieć, ale jakiś skrót muszę wrzucić. Lady93. No jasne! Sex wychodzi i to całkiem fajny. Jak miałam 20 lat to zastanawiałam się po co żyją 40 latkowie toż to bacutil.Wszystko się zmienia.

Gość Maec
I to jest właśnie dziwne - większość kobiet nie ma wątpliwości, że pan 12 lat starszy powinien być dla nich okay, ale niech tylko będzie 2-4 lata młodszy, to niesamowite zawahanie... a jak już ponad 5 lat mniej ma to absolutnie skreślony w kwestii związków.

Gość gość
To nie jest tak. Ja po prostu nie trafiłam na kogoś takiego dlatego też nie rozważałam różnic wiekowych na serio. Mogłam tylko teoretyzować. Teraz Maec to sobie mogę tylko pomarzyć o różnych możliwościach. Dal mnie jest pozamiatane. Nikt nie zwiąże się z kobietą, która w każdej chwili może walnąć w kalendarz a uwierz, że bardzo chciałabym mieć przy sobie kogoś kto będzie mnie trzymał za rękę....

Gość gość
Gosciu 20;00 zyczę Ci zdrowia i nie mysl o nim nie był wart tego.I dbaj o siebie odzywiaj się zdrowo .

Gość gość
Pewnie 1 lub 2 dopóki nie pojawi się jakaś na której punkcie zwariują z którą będą mogli uprawiać seks, TAKA PRAWDA