Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avinione

Sokowirówka godna polecenia czekam na wasze propozycje

Polecane posty

Gość avinione

Poszukuję dobrej sprawdzonej sokowirówki dla 3 osobowej rodziny :) macie jakieś sprawdzone typy?

Gość gość
podobno teraz modne są wyciskarki, modne podobno lepsze.

Gość gość
Dobra wycisniesz. Ja mam Hurona. Drogi ale warto. Wycisnie wszystko, ma kilka siatek możesz zrobić klarowny albo gęsty sok, albo papkę dla dziecka. Z owoców zostaje garstka wiórków. Jest cichy, soki pyszne. Lepsze niż z sokowirówki. Miałam zelmera kiedyś ale go zajechalam. Z kg pomarańczy czy dobrych jabłek mam litr soku prawie. Opłaca się zdecydowanie.

Gość gość
Hurom nie huron. Sorry.

Huroma chyba, zalezy mi na sokowirówce ponieważ wyciskarkę już mam. Myslalam o philipsie HR 1869/01 Avance Collection. Moze któraś mama ją posiada?

Gość gość
Po co ci sokowirowka jak masz wyciskarke? Jestes pewna ze dobrze kojarzysz urządzenie? Ja nie mówię o wyciskarce do cytrusów.

po to mi ze jest juz troche "zuzyta" i troche kiepska (dostalam w prezencie) i planowalam zamienic na cos nowego lepszego.Niekoniecznie za 2 tysiące jak wlasnie np hurom:)

Gość gość
To pisz, że o cenę chodzi a nie ze już masz. Z ceną polemizować nie będę, drogie diabelstwo. Sama się zdecydowałam po zajechaniu w sumie dwóch sokowirowek i to nie najtańszych bo Zelmer i Philips wcześniej. Ta mam od roku. Nic się nie dzieje a używam parę razy w tygodniu, na 3 os.