Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość32

potrząśnijcie mną błagam

Polecane posty

Gość gość
też mam podobny problem

Gość Lepiej spróbować i żałować
....niż żałować, że się nie spróbowało

Gość gość
A ja wlasnie jestem po takim spotkaniu....wczesniej kilka tygodni kilaknia , tez mam meza i dziecko...tez niby zapatrzony we mnie jakw obrazek ale mnei czegos brakuje....nawet sobie nie wyobrazacie jaka to adrelanlina ...jak jechalam na to spotkanie serce walilo mi jaks zalone...spedzilismy super weekend...czy zaluje?NIE....czy to powtorze?TAK....dlaczego?Bo chce i pomimo tego ze kocham meza czlowiek nie ejst stworzony do monogamii....nie zgrywajcie swietych bo KAZDY Z WAS ZDRADZIL , MYSLALAŁ O TYM , FLIRTOWAL etc....KAZDY!A ci co tak sie bulwersuja to albo sa samotni albo glupi:)

Gość gość32
to mnie pocieszyłaś:) a ten twój też ma żonę?

Gość gość
Wlasnie nie ma....;P

Gość ta od spotkania
Nie wkrecaj sie , nie wyrzucaj , naprawde nic zlego nie robisz wbrew wszelkim pozorom...ja jestem 12 lat po slubie...zawsze wpatorzona w meza ale ostatnio cos mnie tknelo i mysle sobie a a co ja bede miala z tego zycia?;)Co zlego jest ze sie spotkam z kims nowym?Nie zostawiam meza , nie odtracam tylko poprostu teraz mysle o sobie i tyle:)

Gość ta od spotkania
Pozatym, zawsze dbalam o sienie podobalam sie , ale teraz przez ta sytuacje normalnie rozkwitlam totalnie:)Czasami ukrywam ta swoja radosc bo glupio tak chodzic i usmiechac sie NON STOP;)

Gość gość32
zazdroszcze że tak do tego podchodzisz:)

Gość gość
hę:)

Gość ta od spotkania
Powiem Ci ze jak zaczynalam klikac to mialam przez chwile taki moment aby to przerwac , nie zaczynac bo mam emza , po co mi to...ale ta ciekawosc i ten diable zwyciezyl :)Czlowiek po 2 stronie okazal sie taki swietny ze balam sie ze go idealizuje...jak sie spotkalismy okazalo sie ze nadajemy na idelanych falach...ale odrazu uprzedzam nie zostawie meza dla niego bo to juz by nie bylo to:)Zyje chwila , ciesze sie zyciem i mam wszystko gdzies.Tobie to bardzo polecam bo warto:)

Gość ta od spotkania
a Ty sie z nim spotkasz czy nie?

Gość ta od spotkania
A pozatym jaka masz pewnosc ze Twoj maz nigdy nie mial chwili zalamania?Nie wiesz tego...a ja na 99% jestem pewna ze mial:)Poki nie brniesz w to za bardzo jest ok...nie angazuj sie tylko za bardzo emocjonalnie. chyba ze myslsiz aby byc z tym 2 ale nie sadze...podchodz do tego jak to TU I TERAZ :)Nie planuj , nie przewiduj co bedzie za jakis czas...nie warto:)

Gość gość32
właśnie ja się tego zaangażowania emocjonalnego bardzo boję :(

Gość aczkolwiek prawie trzydziestka
ojej a gdzie poznałyście takich fajnych panów do flirtowania :D też bym chciała!

Gość ta od spotkania
Ja tego swojego zupelnie przez przypadek na gg , pomylilam numery , mialam pisac do pewnego sklepu w sprawie zapytania o dostepnosc lampy:)Naprawde historia jak z filmu..No to powiedz sobie ze sie nie angazujesz , ze cieszysz sie chwila ale nie ma snucia planow na przyszlsoc etc etc

Gość gość32
fajna historia:) po ile macie lat?

Gość ta od spotkania
ja 31 on 33 :)

Gość gość
kobiety mają to do siebie, że w przeciwieństwie do mężczyzn (oczywiście są wyjątki) podchodzą zbyt emocjonalnie do tekich spraw, u kobiet istnieje większe prawdopodobieństwo zakochania się, faceci natomiast mają coś takiego że tu i teraz, potrafią bardzie to oddzielić. Na początku jest adrenalina, euforia, radość, motyle w brzuchu, ale wierz mi autorko, później to mija, tych motyli z dnia na dzień jest co raz mniej i mniej, aż w końcu wylatują z brzucha i już ich nie ma............. Wiem, bo sprawdziłam to na własnej skórze............ i pamiętaj że są dobre emocje, ale sa też te żle które wyniszczają od środka.

Gość ta od spotkania
I dziwi mnie to bo numerow gg jest mnowstwo!A okazalo sie ze on mieszka 30 km od mojej miejscowsci!Jka sie o tym dowiedzialam to smialam sie pol dnia, bo pzreciez mogl byc z 2 konca Polski a tu doslownie rzut beretem...a ja pomylilam tylko jedna cyferke ;)

no to faktycznie jak z filmu. Ja miałam kiedyś takiego amanta internetowego, nie byłam jeszcze wtedy mężatką, ale coś z nim było nie halo, bo bał się ze mną spotkac :D potem poznałam swojego obecnego męża i skończyły się romanse internetowe ;) ale fakt, czasem mi tego brakuje :( a klikaliśmy dobry rok ;)

Gość ta od spotkania
Bal sie spotkac?To na bank mial cos do ukrycia...wiec nie zaluj ze to sie tak skonczylo:)

Gość ta od spotkania
Autorko....nie angazuj sie bo wszstko zepsujesz...chcesz potems ie meczyc , myslec i w ogole tesknic?Pozatym Twoj maz moze sie zorientowac ze cos jets nie tak , nie dasz rady d;ugo udawac ze ejstes szczesliwa..to tylko przygoda i przyjaciel z ktorym nie ma przyszlosci:)

podejrzewam, że miał żonę i mi nie powiedział. A najśmieszniejsze jest to, że nagle mu zaczęło zależec na spotkaniu, jak ja już miałam faceta :D wtedy mu już podziękowałam :)

Gość gość
To byl gnojek jakis..wbrew pozorom bardzo trudno trafic na kogos normalnego i porzadnego;)

Gość gość
Spotkac sie,nie ma ochoty zmieniać czyjegos życia na gorsze.Ja chcę wyjechać daleko stąd,ale chce jeszcze raz spotkać się ze swoim chłopakiem.

Gość gość
Ja wiem, że prawie nic w życiu nie jest tylko czarne czy białe... że różnie bywa...że nie wszystko się przewidzi..., ale jak można poukładane życie i szczęście własnej rodziny, najbliższych sobie osób stawiać na szali dla kilku szybszych uderzeń serca... Egoizm bez wyobraźni raczej...

Gość ta od spotkania
Zaden egoizm....mozna...bo zycie jest tylko jedno , jest krotkie i dosyc poswiecania sie dla innych...a co z nami?Nikomu krzywdy nie robie i skonczcie juz z ta wszechobecna obluda i zaklamaniem:)

Gość gość32
czyli wyrzutów sumienia też nie masz? ech,też bym tak chciała:(

Gość gość
Skoro chcesz skończyć z zakłamaniem, to opowiedz mężowi o swojej fascynacji... heh

Gość gość
Jesteś odważny?