Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxtor

Precz z kilogramami

Polecane posty

Gość maxtor

Witam wszyskich, którzy mają problem z nadwagą i chcą coś z tym zrobić. Zapraszam wszystkich bez względu na rodzaj diety czy ilość kg do zrzucenia. To co...zaczynam:)będe na diecie 1000 kal a mam do stracenia 20 kg.

Gość maxtor
Pierwszy dzień czas zacząć, nastawienie jest pozytywne. Nie będę ukrywać, że poniedziałków było sporo, ale chyba nadszedł moment na powiedzenie dość:). Pierwszy cel to przez miesiąc zgubić 10 kg a wymarzona waga to 70.

Gość gość
powodzenia życzę :) ja schudłam ok. 5kg między lutym a marcem, potem sobie odpuściłam, ale wagę utrzymałam i ciągle się zbieram żeby znowu coś ruszyć, ale mi się nie chce i tylko ograniczam jedzenie a w szczególności słodycze i przestałam słodzić herbatę; wtedy jak schudłam to ćwiczyłam przez pierwsze 2 tygodnie a potem byłam przeziębiona, więc przestałam i już do ćwiczeń nie wróciłam, ale mimo tego waga nadal spadała :) teraz przytyłam kilogram, bo miałam okres obżarstwa (święta + weekend majowy), ale wczoraj waga wróciła do tej normalnej niższej :P zobaczymy jak to się dalej potoczy

Gość maxtor
Zastananawiałam się jaką dietę zacząć stosować i ze wzgletu na porę roku zdecydowałam sie na max 1000 kal. Nie che robić deklaracji że będę ćwiczyć kilka razy w tygodniu, bede zadowolona jak na początku uda mi sie chociaż 3-4 razy. Postanwilam jeść 4 posiłki dziennie, zrezygnować z białego pieczywa, smarzonego, ryżu, makaronu i oczywiście slodkiego. Zobaczymy jaki będzie efekt za miesiąc:)

Gość gość
Jestem chętny trochę tu zostać z wami, grubasami. musi mam się udać. Precz z tłustym brzuchem.

Gość maxtor
W grupie raźniej:), mam pomysł spróbujmy przez miesiąc dać z siebie 100% jestem ciekawa ile uda sie nam zgubić i na jakiej diecie. Uważam, że pierwszy miesiąc jest najtrudniejszy a jak zobaczymy pierwsze efekty to motywacja jeszcze wzrasta.

Gość gość
jedzcie rano platki owsiane na wodzie mlyny "stoisław". + ****** waga bedzie Wam spadac migiem

Gość gość
Nie, tak 100% to nie. Tu nie mam problemu, ale trzeba coś jeść:-) Po takiej prawdziwej diecie jest chyba prawdziwy efekt jo jo. A ja lubię jeść, wolę spokojnie, ale ze smakiem;-) Ale jestem ZA i z wami. Grubaski górą:-)

Gość maxtor
Dzisiaj dzień zaliczony. 4 posiłki za mną, jeszcze tylko jakieś ćwiczenia. Najpierw chciałabym się pozbyć tych oponek a potem będę sie martwić o efekt jojo. Ciekawa jestem czy ktoś stosował już 1000 jak i jaki był efekt.