Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika949494

problem z przyjacielem

Polecane posty

Gość Angelika949494

Od pół roku przyjaźnie się z Pawłem mimo że miałam chłopaka 1,5 roku (od kilku dni z Nim nie jestem. ) Paweł co jakiś czas mi mówił, że się we mnie zakochał, ale ja to ignorowałam kilka razy się zdarzyło, że się przytulaliśmy czy dawaliśmy sobie niewinne buziaki. Fajnie nam się gadało, spędzało czas. 3 tyg temu Paweł zerwał ze mną przyjaźń bez wyraźnego powodu ( stwierdził że gdy jesteśmy sami to jestem dla niego miła, ale przy reszcie znajomych nie i w sumie ma trochę racji). 2 dni temu się niby pogodziliśmy, ale oznajmił mi że możemy się jedynie kolegować, zero buziaków itd i się okazało, że teraz zależy mu na Karolinie (kilka miesiecy temu sama go namawiałam żeby do niej napisał itd) i teraz kiedy ja już nie mam chłopaka to bym chciała z Nim spróbować coś więcej, ale po tym wszystkim on pewnie nie bedzię chciał.. CO o tym myślicie??

Gość Angelika949494
Dodam że nagła fascynacja osobą Pawła wzięła sie z tego iż dowiedziałam sie że jest spadkobiercom pokaźnego majątku ziemnego w postaci przepompowni na terenie Pomiechówka.

Gość Angelika949494
proszę się za mnie nie podszywać !!

Gość Angelika949494
czemu szmata?

Gość ewelina18
Żal jak można myśleć o kimś przez pryzmat jego majątku? Widać myślisz bardzo wiejsko

Gość x91
facet w końcu sobie poradził z tym problemem jakim było uczucie do Ciebie, więc nie mieszaj mu teraz w głowie.