Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Firma DOWAX składanie długopisów oszuści i złodzieje

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zrobiłam przelew 8 zł i miały mi dojść długopisy , miałam tak pracować , składając długopisy , a tu 0 kontaktu , życie kosztem kogoś innego , czy ktoś jeszcze został naciągnięty , teraz próbuję wysłać maila ,a szanowne państwo usunęło poczte nic sie nie da , niby 8 zł to nic ,nie jeden powiedziałby "to jeszcze nie majątek" , ale dla innych to bardzo dużo .Jeśli ktoś jeszcze został na to naciągnięty . PISAC , trzeba to zgłosić na policje ,napisali mi pierwszego maila ,że przychodzi do nich codziennie 100 wiadomości to dziennie mogą zarobić 800 zł .

Gość gość
Ja pracowałam w firmie dowax, dwa lata i jestem zadowolona,nie rozumiem skąd ta negatywna opinnia

Gość gość
Kto w tych czasach daje sie jeszcze nabrac na to, ze na skladaniu dlugopisow mozna zarobic, no ludzie!

Gość Mietek556
Może za mało wpłaciłaś? Wpłać 800 zł to ci wyślą tonę długopisów

Gość Mietek556
oferujemy państwu uczciwe chałupnictwo,składanie długopisów praca polega na składaniu długopisów (3 - częściowe) oraz dodatkowo wykonaniu nadruków na ich korpusie metodą tampondruku-gładki stempel o odpowiednim kształcie (obie oferty można połączyć). pracując przy długopisach oraz przy nadrukach na ich korpusie można bardzo dobrze zarobić. dochód to około 50zł i więcej dziennie (0,15zł - 0,20zł za sztukę). zapraszamy na naszą stronę www.gracja.entro.pl

Gość gość
to jak jet z tą firmą oszucic czy nie? bo chce wlasnie zajac sie tymi dlugopisami

Gość gość
witajcie tez dostalam pierwszego takiegomeila zrobilam przelew z nadzieja jak inni i zero kontaktu tel nikt nie odbiera meila nikt nie odpisuje niech ajaczasdo wieczora ajak nie trzeba zglosicoszustow przy dwojce dzieci dla mnie 8 zl to duzo

Gość gość
kilka tat temu gdzies na necie trafilam już na tą stronę, pierwsze co mi przyszlo na mysl po wejsciu to OSZUSCI. Najlepsze są te sztuczne kwiaty :D jak glupim trzeba byc zeby sie jeszcze na to nabierac?

Gość gość
Mnie dupki od kopert na 70zl naciagy. Niewysylac zadnych pieniedzy h*jom ,tylko czekaja na naiwniakow.

Gość Precik677
,,witajcie tez dostalam pierwszego takiegomeila zrobilam przelew z nadzieja jak inni i zero kontaktu tel nikt nie odbiera meila nikt nie odpisuje niech ajaczasdo wieczora ajak nie trzeba zglosicoszustow przy dwojce dzieci dla mnie 8 zl to duzo,, P.s trzeba było r'chac sie z kondon'm dz'wko

Gość gość
Witam dokonałam wpłaty i zero odzewu. Strona nie działa jakaś masakra!!! Kolejni oszuści. Uważam, że jedynym wyjściem jest zgłoszenie tego na policję.

Gość gość
Ludzie, czy Wy naprawde jestescie tak malo inteligentni ze nie umiecie odroznic uczciwej firmy od nieuczciwej>

Gość gość
jak byscie napisali ze za sztuke placą 1,2,3,4,5gr ale ze 15 gr za zlozenie dlugopisu... to przeciez majątek .

Gość gość
Ta firma moze dziala podobnie jak amber gold. Ze niektorzy zarobili, ale inni musieli stracic zeby ci inni zarobili.

Gość Gracja4555
Proponujemy państwu uczciwe chałupnictwo,montaż długopisów,szczegóły, link niżej http://www.gracja.entro.pl

Gość Gośćguuguguggu
Ja pracowałem w firmie dowax,uczciwa firma i rzetelna

Gość gość
Chciałbym ustrzec przed oszustem który proponuje pracę chałupniczą - składanie długopisów, lub upgradeowana wersja oszustwa - składanie kopert. W zamian oczekuje wpłaty pieniędzy - niby jako zabezpieczenie lub pokrycie kosztów jakiegoś niby ważnego identyfikatora. Oto co otrzymałem od osoby która wystawiła to ogłoszenie: Firma "Loogitex" ogłasza się na jednym z najbardziej popularnych stron internetowych związanych z pracą! Zapraszamy do zapoznania się z naszą FIRMĄ , istniejemy od 2007 r na polskim rynku zajmujemy się produkcją arkuszy kopertowych. W Polsce współpracuje z nami około 7.000 osób w systemie chałupniczym. Pracę którą oferujemy jest bardzo przyjemna , w miarę umiejętności łatwa.Pracę taką może podjąć każdy, można ją traktować jako pracę dorywczą ale też jako jedyne źródło dochodu . Są to ludzie którzy na dzień dzisiejszy mają podpisane z nami umowy na stałe bezterminowo , a pozostała część pracuję na umowę zlecenie lub umowę o dzieło .Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i podjęcia słusznej decyzji i zacząć z nami współpracę. Nasza Propozycja dla Państwa to składanie Kopert: Praca jest bardzo prosta. Na krawędziach zaznaczonych na arkuszu należy posmarować klejem, i złożyć arkusz w wyznaczonych miejscach. Zaletą naszej firmy jest fakt -DOSTAWA I ODBIÓR GOTOWYCH WYROBÓW. Nasz pracownik będzie, raz w miesiącu dostarczał surowiec i odbierał gotowy produkt w miejscu zamieszkania chałupnika. W przypadku, gdy nie zostaną sklejone wszystkie kopert w jeden miesiąc, zostaje wypłacone wynagrodenie Tylko za sklejone koperty! Bez innych konsekwencji. W przesyłce jest dostarczony również klej. Zapewniamy dostawy materiału i odbiór gotowych kopert raz w miesiącu. Propozycje: a) Za złożenie 7000sztuk kopert formatu A4 płacimy 1300zł NETTO lub druga propozycja b) Za złożenie 7000sztuk kopert formatu A5 płacimy 800zł NETTO Gdy Państwo zdecydują się podjąć pracę w naszej firmie,prosimy przesłać swoje dane i wybrać jeden z powyższych wariantów a lub b! a Towar zostanie wysłany w ciągu 2-3 dni roboczych Zaletą naszej Firmy "Loogitex" jest to że nie trzeba płacić za koszty wysyłki oraz nie trzeba wpłacać pieniędzy na materiał próbny! Jedyna mała wpłata to symboliczne 8zł na identyfikator przyszłego pracownika! Jest to konieczne,gdyż wysyłając kuriera do Państwa opłacamy koszta! Po wpłaceniu symbolicznych 8zł mamy pewność ze Państwo odbiorą towar i zaczną z nami współprace! Mielismy przypadki,że wysyłaliśmy towar a przyszli pracownicy nie odbierali paczki i ponosiliśmy duże straty związane z kosztami wysyłki! Prosimy o wyrozumiałość! Podsumowując jak będzie wyglądać nasza współpraca z Państwem: Przesyłają Państwo swoje dane,wcześniej nalezy dokonać symbolicznej wpłaty 8zł na identyfikator pracownika Firmy "Loogitex",po otrzymaniu wpłaty paczka będzie u Państwa w ciągu 2-3dni roboczych,przyjedzie do Państwa kurier z umową oraz z towarem Podpisanie umowy w obecności kuriera,jedną umowę Państwo zachowujecie a drugą zabiera kurier i przekazuje nam! Dlaczego pobierana jest opłata 8zł na identyfikator? 1. Inwestując tę symboliczna kwotę stajesz się dla nas bardziej wiarygodny, wiemy że faktycznie chcesz zarobić pracując przy kopertach i że warto przekazać Tobie nasze materiały - wiedzę i doświadczenie. 2. Wiele osób brało od nas materiały, nie podejmowało pracy. Ponosiliśmy wówczas znaczne straty. 3. Kwota 8zł zostanie zwrócona przy wypłacie 4. Wszystkie duże firmy tak pracują. W momencie, gdy Państwo złożyli już koperty, przyjeżdża kurier i odbierając paczkę wypłaca Państwu pieniądze, a Państwo tylko podpisują pokwitowanie odebrania wynagrodzenia. o to dane gdzie należy dokonać wpłaty 8zł Firma Loogitex ul.Balistyczna 2 35-103 Rzeszów numer konta 65 1240 2294 1111 0010 3013 6657 POZDRAWIAMY NIP: 673-263-65-39 Regon: 052748643 Wpis do ewidencji gospodarczej 8375653 Kapitał zakładowy 1 046 000PLN nadawca: logitex@interia.eu

Gość gość
Ja byłam zgłosić. 8 zł, i powiedzieli ze musi być pozew zbiorowy minimum 100 osob, mogę wytoczyć sprawę za. 8 zł ale w sądzie kosztuje to. 150 zł, skandal

Gość gość
Mnie kiedyś pewna firma oszukała na. 5zł, co miałam zrobic,wytoczyłam sprawe w sądzie,sprawa w sądzie wyniosła mnie plus adwokat 450 zł,skandal! Ku'wa jego mać!

Gość gość
serio ktos sie jeszcze na to nabiera? skladanie kopert, dlugopisow, adresowanie korespondencji? Jesli ktos jest na tyle naiwny, ze wierzy w dobrze platna prace dla ludzi bez kwalifikacji i na tyle glupi, ze majac dzieki internetowi dostep chocby do bazy numerow Regon, gdzie w mniej niz minute mozna zdemaskowac oszusta ciagle sie na to lapie to powinien sie cieszyc ze za marne 8zl dostal nauczke na przyszlosc. To naprawde niewielka cena za lekcje zdrowego rozsadku.

Gość gość
Kuźwa a ja z 3 dni temu wplacilam im 8zta i zero kontaktu tel nie odbierają na e-maila nie odpisuja choć w ogłoszeniu zawarte było " skontaktujemy się z osobami które w płaciły symboliczną kwotę" niby nie upłynęło dużo czasu ale nikt nie odpowiada pomimo próby kontaktu z firmą może ktoś z was ma dobre doświadczenie z tą firmą bo czuje się juz oszukana. Poza tym mam na utrzymaniu dziecko i chorego męza.

Gość gość
Dowax to uczciwa firma,ja pracowałam u nich pół roku, polecam

Gość gość
Wpłaćcie jeszcze raz te 8zł może nie doszło )

Gość sdia
zdecyduj sie czy pracowalas 2 lata czy poł :D i czy cię oszukali na 5 zł czy na 8 zł

Gość sdia
kuźwa, żerowanie na bezrobotnych ludziach to naprawdę świństwo i podłość

Gość gość
z ta firma bylo tak,ze oni losowo oszukiwali raz wysylali co do czego placili mniej ,bo mowili np,ze byly zle zlozone albo nie bylo wszystkich itd...moja kumpela u nich skladala i byla zdeterminowana kase potrzebwala dwa razy jej wyslali potem oszukali i ona sie w****ila zamowila w ch*j tych dlugopisow itd w koncu dostala przesylke poskladala i wystawila na allegro oczywiscie zarobila o wiele wiecej niz u nich.grozili jej pisali ona zaczela ich straszyc ,ze sprawa do sadu itd ,ze ma jeszcze coanjmniej 10o takich oszukanych itd...dali jej spokoj swoja droga dobrze wtedy zarobila

Gość gość
A czy ktoś coś wie o Firmie ZAWAX? Identyczna zasada działania, tylko adres i konto nieco inne. Oto link, który mi przesłali: http://www.moj-bazar.pl/inzeraty/prace-seznonowe-inzercia-35292-uczciwe-chaupnictwo.html Ciekaw jestem, czy naprawdę ta firma mieści się pod podanym w tym linku adresem. Może ktoś sprawdził? E-mail tej firmy to: zawax@interia.pl Pozdrawiam.

Gość gość
Wita ja tez dałem sie nabrac na to ogłoszenie też wysłałem im 8zł i tak jak u kolegi brak kontaktu poczta usunieta jak dorwe tego typa to wyrwe mu te 8 zł z gardła dlamnie to zwykły złodziej i śmiec .

Gość gość
Wstyd mi za was, że daliście się nabrać, a teraz zamiast siedzieć cicho i się nie przyznawać, to się wykłócacie o te nędzne 8 zł. Cebulaki

Gość gość
sam jestes cebulak pajacu to ty odaj nam te 8 zł jak taki jestes madry a te pochwł pisza osoby zamieszane w ten proceder