Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakup sprzetu agd

Polecane posty

Gość gość

mam zamiar kupic lodowke na co zwrocic uwage i jaka marka jest najlepsza aby byla bez awaryjna

Gość elene45
a ile chcesz przeznaczyć na zakup? Ile osób będzie z niej korzystało, na pewno warto kupić o jak najlepszej klasie energetycznej, lodówka to taki sprzęt który pracuje non stop więc im lepsza klasa tym mniejszy wydatek na rachunki. WArto też kupić z systemem no-frost, wtedy nie będzie trzeba rozmrażać. Ja mam sprzęt marki Lg od kilku lat i działa bez zarzutów, ludzie sobie chwalą także whirlpoola

Gość Marzeeenia
Ja zwracam uwagę m.in. na automatyczne odszranianie chłodziarki, to bardzo wygodne (tak jak było już wspomniane). Poza tym warto żeby miała półki z hartowanego szkła (ja mam dużą rodzinę i wsadzam ciężkie garnki :) Wiele lodówek ma teraz też tacę szybkiego zamrażania, co znacznie sprzyja zachowywaniu wartości odżywczych. Ja patrzę na ekonomię :) Pokusiłam się na Amicę i jestem zadowolona. Ma te parametry o których pisałam. Poza tym ja zwracam też uwagę na dostępność serwisu, jak również części zamiennych, żeby nie były horrendalnie drogie. Amica ma to do siebie, że wiele jest sklepów z takimi, chociażby ten http://www.popularna.pl/strony/phu-popularna-zamowienia-internetowe.html. Daj znać co postanowiłaś - a co do awaryjności - pojęcie bezawaryjna nie istnieje :)