Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 14 latki

problem z 14 latką

Polecane posty

Gość Mama 14 latki

Witam wszystkich, jestem mamą 16 i 6 letniego syna, oraz 14 letniej córki. To właśnie z córką mam niewielki problem. Otóż moja córka spotyka się z 18 letnim chlopakiem. Chłopak jest miły, ułożony, uczy się a do tego pracuje w firmie swoich rodziców. Starszy syn lubi z nim jeździć na mecze, młodszy lubi kiedy grają razem na konsoli, mąż za wspólne tematy o samochodach, ja jednak mam pewne obawy z nim związane, mianowicie: czy to nie jest dla niej nieco za stary partner? Chlopak jest bardzo kreatywny, miły, ale jakoś przeraża mnie że dorosły czlowiek spędza cale dnie z moją córką. Oceny uległy znacznej poprawie, lecz pedagog szkolny poinformował mnie ze rówieśniczki przezywają ją ``blacharą`` . Jakie są Państwa opinie na ten temat? Czy to dla niej nie za wcześnie na poważny związek? Czy powinnam jednak spać spokojnie?

Gość gość
matko,przez ciebei moher przemaweia, radioa maryja i trwam posluchaj:-P

W wieku 14 lat chlopcy tylko mi sie podobali i tyle. 14latka to gowniara, ktora powinna raczej o szkole myslec a nie o jakichs powaznych zwiazkach.

Gość gość
Poważny związek w wieku 14 lat? Proponuje porozmawiać jeszcze raz z pedagogiem(moze byc psycholog) i mam na myśli Ciebie