Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodze z facetem 8 miesiecy i tylko raz mnie bzyknal

Polecane posty

Gość gość

on stary kawaler 44 lata ja 38 (wrzeszczaca czterdziestka).:-P Nasz pierwszy raz byl nie udany gdyz ja nie chcilam do konca,a on nie chcial w gumie..., teraz chodzimy jak malolaci ,on bardzo zakochany, ale powiedzial mi ze tknie mnie jak bedzie 100% pewny ze bede jego zona,kupil mi wisiorek z bialego zlota za 500zloty, gdy odbieralam lancuszek z bialego zlota od jubilera,zaskoczylo mnie to bardzo, widac ze facetowi zalezy na mnie:-) ale jego podchody chyba nie sa normalne, z hydraulika u niego wszystko dobrze:-)) sprawdzalam...,co wy o tym myslicie...,facet sie stara,ale ´mnie juz nudza te podchody,a nie mam odwagi z nim porozmawiac o tym..,

Gość gość
tu jestem anonimowa:-))

Gość gość
On nie za stary ? Ja mam 40 lat i mam mlodszego o 3 lata..jakis walniety.moze nie zawsze moze i w konia cie robi.

Gość gość
jesteście nienormalni :D :D :D :D :D :D

Gość gość
jak sie piescimy to mu staje,czuje ...ale on odwleka...

Gość gość
dlaczego tak myslisz? moze on ma swoje zasady w koncu stary kawaler.. jesteście nienormalni smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif

Gość gość
A może bzyka "na boku" ?

Gość gość
just,,,,jest romantyczny poza tym,pewnie się oświadczy lada chwila,i chce byś była jego kobietą a może matką Waszych dzieci może ma takie podejscie do życia,pogadaj z nim,nie z nami

Gość gość
nie ma innej!! Ma plany ze man typu dziecko,ale ja sie boje ,a on mi ufa ,ja jestem po przejsciu ,syn za granica itd...,on chce zwiazku stalego,o oswiadczynach gadalismy ja chce za rok,on juz teraz boje sie ale go kocham i mu ufam