Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieszczoty..pomocy!

Polecane posty

Gość gość

piescilam sie z chlopakiem.. wpierw mi zrobił palcowke i bylam naga.. potem zrobilam mu loda i trochę trzepalam. a jak doszedl to spuscil sie sobie na brzuch, a ja boje sie ze leżąc praktyczjie na nim plenniki sie przedostaly..jest to mozliwe?! nie robcie sobie jaj...

Gość gość
Nie ma takiej możliwości,możesz być spokojna, chyba że sperma została wprowadzona do pochwy np. palcem. Nie ma takiego słowa jak "wpierw", najpierw owszem.

Gość gość
nie została wprowadzona palcem.. po prostu się boję.. ogl jestem dziewica chyba że blone tampony przebiły. boję się że jakoś się otarłam.. w sumie wątpię, ale to jest strach

Gość gość
Ależ romantycznie to opisalas :o

Gość gość
no sorry.. ale to są emocje.. może byście pisali na temat i coś pomogli, a nie się czepiali...

Gość gość
Nie masz co się bać to nie takie proste że hop siup i jesteś w ciąży. Na to składa się wiele czynników, twój cykl, czyli dni płodne, dobre nasienie, szczęśliwy traf. Poza tym na odległość plemniki nie przeskakują, musiał by się na starać by je przenieść z tego brzucha do twojej macicy. Nie jesteś w ciąży nie bój się, polecam by chłopak zakładał prezerwatywę zawsze, nawet jeśli nie współżyjesz gdy dochodzi do wytrysku będziesz spokojniejsza.

Gość gość
Czy szparkę masz wygoloną,jeżeli tak to nie było problemu

Gość gość
no tak.. nie mam włosów łonowych tam..