Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki 2000

I się stało :(

Polecane posty

Gość kiki 2000

Sama nie wiem czy mi totalnie odwaliło... ale... Ja bardzo atrakcyjna kobieta , wykształcona, niezależna finansowo, dostająca wszystko od życia na pstrykniecie palcem (pewnie powiecie jaka skromna krowa :)). Mam męża, długi i szczęśliwy staż małżeński (12lat, znamy się 17), dwójkę cudownych dzieci. Po prostu sielanka. I nagle pojawia się on : przeciętny, wcale nie przystojny, żonaty i mający to coś... Na początku fajnie nam się rozmawia telefonicznie, później parę spotkań na płaszczyźnie biznesowej i nic. Kilka imprez - świetnie tańczy, taki momentami gapciowaty i niestety ja żelazna dama o lodowatym sercu patrząca na gatunek męski, śliniący się na mój widok z lekkim politowaniem, nie potrafię żyć bez telefonu gapcia. Boże... przecież on nie dorasta do pięt mojemu mężowi . czy mnie już totalnie pogięło??? Myślę czemu jestem tak głupia i się w nim bujnęłam i co ma on czego nie ma mój z******ty mąż (nadmienię że zapewne nie kieruję się rozmiarem w spodniach gdyż się nie bzyknęliśmy a mojemu ślubnemu nic nie brakuje). Przyjaciółka uprzedzała- nie zakochaj się bo będziesz idiotką. I chyba jestem?????

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
gapciowatosc na pokaz konczy sie w chwili w ktorej przestajesz byc uzyteczna proste jak snopowiazalka

Gość gość
Rzuć frajera, znajdziesz lepszego :D

Gość gość
Że namnie nietrafilo:-( tosie zdaza,normalna babka jestes:-) staremu niemow ,bo poco:-)

Gość gość
daj se spokoj i siedz na d#pie ,za dobrze masz trzeba se popaprac zycie.