Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manuelka188889

mam nadzieje że któraś z Was będzie w stanie mi pomóc :)

Polecane posty

Gość manuelka188889

Hej dziewczyny :) mam nadzieje że któraś z Was będzie w stanie mi pomóc :) A wiec 24 kwietnia dostałam okresu, który trwał przez 2 dni w pierwszy dzień miesiaczki strasznie bolało mnie podbrzusze ( jak nigdy) a następne 4 dni miałam zamiast krwawienia brazowy śluz i nie ustanny ból podbrzusza. W czasie kiedy miesiaczka miała sie skończyć przestał mi lecieć śluz. 4 dni temu zauważyłam na bieliżnie gesty, biały rozciagajacy sie śluz i od niedzieli (4 maja ) do dziś znów pojawiło się brazowe plemienie aż z grudkami mogę powiedzieć ze jest go dość dużo i nie przestajce bóle podbrzusz. Czy to może być jakaś infekcja? Bardzo proszę za podpowiedzi ponieważ jestem za granica muszę długo czekać w kolejce do lekarza. Za każda odpowiedz jestem bardzo wdzięczna

Gość gość
A czy możliwe jest by była to ciąża ? plamienia w ciąży zamiast miesiączki są jak najbardziej możliwe i należało by je jak najszybciej skonsultować z ginekologiem. Jeśli to ciąża to takie plamienia mogą oznaczać coś niepokojącego i np. trzeba będzie podać jakieś leki.