Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysokie kobietki

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Temat pewnie juz goscil tutaj,ale ja tu rzadko wchodze,dzis akurat mam czas,wiec moze bedzie okazja pogadac:)Jak w temacie..wysoki wzrost(180+) i wysokie obcasy.Chodze i lubie.Zdaje sobie sprawe,ze wzbudzam zainteresowanie,ale chyba tylko osob strasznie zakompleksionych,ktorzy pewnie sie czuja,jak dowala innym.Jestem przykladem obalania mitow,ze kobieta nie powinna byc wyzsza,od faceta,nie powinna chodzic na obcasie,bo wielka itp.,a jak Wy kobietki Sobie z tym radzicie?

Gość gość
Ja nie oceniam faceta po wzroscie:)

Gość gość
haha..nie ma to jak prosto z mostu.Tylko,ja juz sypiam z nizszym facetem,spozniles sie:D

Mój facet jest mojego wzrostu i szczerze mówiąc, trochę mi to przeszkadza, bo wystarczy, że założę buty na malutkim obcasie i jestem wyższa, a nie lubię tego, przeszkadza mi to. Ale kocham go, więc dla niego mogę nosić same płaskie buty :)

Gość gość
Wiosenna-rozumiem,mnie to nigdy nie przeszkadzalo,bo co ma w koncu wzrost do uczucia?Wszystko inne sie uklada,pasuje,jestem szczesliwa:)

Gość ternisisia
Hej mam 165 cm i w obasach czuje sie wielka nieraz bo mam wtedy prawie 180 cm, zwlaszcza przy kolezankach 150 cm w plaskich butach :)

Gość gość
ternisisia-to co ja mam powiedziec?:Dpo prostu stane przy Tobie:D:D

Gość gość
Moja Girl ma 190 cm a w szpilach ponad 200. Ja mam 187... Widzę, że oglądają się za nami, np. w galeriach handlowych ale co tam :) Nie muszę wieszać firanek :P

Gość gość
do gosc powyzej-najwazniejsze to lamac konwenanse:D,skoro Tobie,jako kobieta pasuje,to innym pozostaje tylko popatrzec:)

Gość gość
Konwenanse konwenansami ale: 1. zapytała mnie kiedyś podpita panienka w knajpie jak wielką mam pałę, że zadowalam taką żyrafę :P 2. w ścisłym centrum stolicy podbiegł kiedyś stary konus żeby zrobić mu fotę: on, girl, pałac kultury i nauki- w takiej perspektywie :P 3. gdy girl zaloży spódniczkę albo szorty, to jestem przezroczysty- wszyscy (kobiety tez) patrzą na jej nogi :P I... choć bawi mnie to, to wiem, że Girl ma kompleksy i schizy ze względu na swój wzrost :) Na marginesie: jest siatkarką i gra w Orlen Lidze więc czasami kibice proszą o autograf, co nieco mnie (z kolei) wqrza :o

Gość gość
do ternisisia ja mam 175 i wcale nie czuję się specjalnie wysoka na obcasach- w zasadzie dopiero wtedy czuję się jak człowiek i nigdy bym nie pomyślała o "kurduplu" 165 + buty, że to wysoka dziewczyna. nie ośmieszaj się. do autorki jak widzę jakąś wyższą dziewczynę ode mnie w szpilach, to się czuję nieswojo- taka zazdrość chyba- tak więc rób swoje, a ludzie to się patrzą z podziwem, o ile dziewczyna jest zgrabna.

ja nie jestem wysoka, bo mam tylko 168 ale powiem tylko tyle, ze strasznie Wam zazdroszcze :D lubie gonic wzrokiem ladne, wysokie dziewczyny ;)