Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivka244

Mam 24 lata, moja córka pod koniec maja ma komunie

Polecane posty

Gość Ivka244

Inne matki patrzą na mnie na spotkaniach przed komunijnych spod oka, dlaczego w ludziach jest tyje jadu?

Gość gość
daj spokój, współczują ci tylko głupoty, że byłaś tak młoda i nie wiedziałaś co to prezerwatywa

Gość gość
jak wyżej

Gość gość
Wcześnie zaczełaś. Zastanawiają się, czy twoja córka weźmie przykład z ciebie

Gość Ivka244
To ze zdążyła mi sie wpadka, nie znaczy ze jestem głupia. Urodziłam córkę, skończyłam szkole, studia. Młoda matka nie znaczy głupia.

Gość gość
samo słowo "wpadka" mówi, że jesteś głupia. Studiami się nie zasłonisz, bo znajoma która oblała maturę też już zrobiła mgr

Gość gość
to za 15 lat pewnie założysz temat: "mam 39 lat a moja wnuczka ma pod koniec maja komunię"

Gość gość
znaczy zes glupia jak mozna wpasc w wieku 15 lat? nie slyszalas o antykoncepcji? czy myslalas ze od pierwszego razu sie nie zachodzi? a moze dopiero od 18? buhaha

Gość gość
jakie 15 lat? jak corka pojdzie w jej slady to juz za 7 lat zostanie babcia :)

Gość gość
Olej te stare grzyby,gorzej jakbys napisala" Mam 50lat a moja corka idzie do komuni"

Gość gość
zreszta juz sobie tak nie lukruj 24 latka na tle 28-32 latek az tak bardzo sie nie wyroznia

Gość gość
pewnie sobie wmowilas i kazde spojrzenie interpretujesz " o gapia sie bo jestem mloda matka" a oni sie po prostu gapia jak to ludzie zawzse sie gapia a z jakich powodow to juz zalezyy od twojej interpretacji 🖐️

Gość gość
jakie 15 lat? jak corka pojdzie w jej slady to juz za 7 lat zostanie babcia usmiech.gif x ale dodaj sobie czas na dorośnięcie do 2 klasy :)

Gość gość
jak Ty to liczysz? :P przeciez jej corka teraz jest juz w drugiej klasie skoro idzie do komuni wiec matka ma 24 a corka 8? a matko to wpadlas w wieku 13 lat? rzeczywiscie patologia :O

Gość gość
a nie no w wieku 15 lat jednak :O

Gość gość
"zdążyła" ci się powiadasz? A to ciekawe. I twierdzisz, że studia skończyłaś? Ciekawe, ciekawe...

Gość FAJNIE JEST
Nie wiem czego ci niby mają zazdrościć? Brak wykształcenia, zero rozsądku Jesteś żałosna dlatego spoglądają na ciebie z politowaniem.Oby twoje dziecko nie kopiowała tego po tobie.

nie przejmuj sie ludzmi, unos glowe wysoko i idz przed siebie. Co innych obchodzi kiedy i z kim to dziecko zrobilas. Tylko idioci wtracaja sie do czyjegos zycia. Popelnilas blad, trudno, kazdemu sie moze zdazyc

Ja pierdziele, nie rozumiem was ludzie kompletnie! Dziewczyna urodziła w wieku 15 lat ale mimo tego wzięła się w garść i sie nie poddała choć na pewno było jej baaaardzo ciężko, ale wychowała dziecko i na pewno chce dla niego jak najlepiej a jak dorosłe kobiety z perspektywami zabijają, zamrażają,mordują,duszą i zakopują to jedt dobrze nie??!! Podziwiam młode mamy i okazuje im duży szacunek gdyż są one rozsądniejsze i dojrzalsze od starych morderczyń. To by było na tyle. Pozdrawiam niedojrzałe krytyczyczki i krytyków..

Gość gość
jak ja mialam 15 lat to w ogole nie myslalam o seksie, masakra