Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie CZEMU KUPUJECIE W LIDLU I BIEDRONCE ZAMIAST WSPIERAC POLSKIE SKLEPY

Polecane posty

Gość gość

kupujecie syf i chemie w lidlu wszystko jest chemiczne i konserwanty same w biedronce to samo... niska jakosc i przez to tanie lepiej kupic w spolem i malych osiedlowych sklepach

Gość gość
Są różne produkty w tych marketach, poza tym jeśli chodzi o Biedronkę to wiele, jeśli nie większość produktów jest produkowana w Polsce przez polskie firmy więc wspieramy polski przemysł.:classic_cool:

Gość gość
wlasnei w Biedronce b duzo towarow jest z POlski. Poza tym jest swiezo i tanio w porownanoiu np z polska Zabką, niestety, A chemia wszedzie ta sama

Gość gość
Polskie sklepy sa dla pracujacych,mnie nieroba niestac na polski sklep.

Gość gość
tylko mam jeden auchan w miescie .. Nie oplaca mi sie jechac na drugi koniec miasta mimo , ze taniej niz w biedronce.. Auchan jest bardzo drogo

Gość gość
sorry pomyłka .. mialo być w lidlu jest bardzo drogo tylko mam jeden auchan w miescie .. Nie oplaca mi sie jechac na drugi koniec miasta mimo , ze taniej niz w biedronce.. w lidlu jest bardzo drogo w auchan natajtaniej

Gość gość
lidl , piotr i paweł koszyk tych samych produktów najdrożej auchan najtaniej

Gość gość
Bo wolny rynek tak nie działa. Polskie sklepy muszą przedstawić lepszą ofertę. Naprawdę nie widzę powodu, dla którego polski handlowiec musi oferować drogi i słaby towar. Bo jest polski? Czasem kupuję w polskich sklepach, ale zawsze ta decyzja jest podyktowana czym innym niż narodowość właściciela (o której zresztą mam nikłe pojęcie jako klient bo i skąd): czy mam blisko, czy mam wygodnie, czy towar mi odpowiada, czy cena mi odpowiada.

Gość gość
a niby dlaczego mamy wspierać polskich jeb...ych cwaniaków ? ja mam głeboko wszystko co polskie łącznie z tym popapranym narodem głąbów średniowiecznych ! wole dać zarobić niemcowi on przynajmniej nie sypie swoim rodakom soli drogowej do jedzenia

Gość gość
Dlatego ze nie stac mnie na polskie sklepy i maja gufniana oferte

Gość gość
Ja wolę kupić w Biedronce. Po pierwsze-cena. Wiadomo. Po drugie-produkty są w miarę dobrej jakości. Po 3 - mam blisko. Po 4- różnorodny asortyment. po 5 sama oglądam produkty na półkach, nie muszę szybko podejmować decyzji co wziąć, bo zniecierpliwiona pani sklepowa nie gnębi mnie wzrokiem (jak w osiedlowych sklepach). Pioza tym moje kochane Państwo wcale mnie nie wpiera, dlaczego ja mam wspierać je.

Gość gość
sorry, nie stać mnie żeby kupować 50% drożej w żabce czy jakichś małych sklepikach, nie mówiąc już o asortymencie, który jest przecież mocno okrojony, a pokaż mi jakieś polskie hipermarkety. i jestem ciekawa jakie, to niby polskie produkty sprzedają polscy handlowcy. polską coca-colę? no bez jaj :D przecież mają identyczne produkty co w każdym innym sklepie, wyprodukowane przez jeden z kilku koncernów istniejących obecnie na rynku światowym.

Gość gość
a niby dlaczego mamy wspierać polskich j**...ych cwaniaków ? ja mam głeboko wszystko co polskie łącznie z tym popapranym narodem głąbów średniowiecznych ! wole dać zarobić niemcowi on przynajmniej nie sypie swoim rodakom soli drogowej do jedzenia **** dokładnie uwazam tak samo

Gość gość
hihi. a to dlatego ze to NIEMIECKI pracodawca daje mojemu mężowi prace, a nie POLSKI, kraj ma nas gdzies to ja robie tak samo,

Gość gość
on przynajmniej nie sypie swoim rodakom soli drogowej do jedzenia x raczej soli jadalnej na drogi. polaczki muszą pokazac światu nie są biedni

Gość gość
on przynajmniej nie sypie swoim rodakom soli drogowej do jedzenia x raczej soli jadalnej na drogi. polaczki muszą pokazac światu że nie są biedni*

Gość FAJNIE JEST
Skoro w marketach jest taniej, to dlaczego mam nie kupować? Widziałam jak właściciel małego sklepiku osiedlowego kupował produkty w większych ilościach.Na pewno po to żeby sprzedawać w zawyzonej cenie swoim klientom:D

Gość gość
Widziałam jak właściciel małego sklepiku osiedlowego kupował produkty w większych ilościach ... oni w hurtowniach i tak płacą taniej, a te zakupy zrobił dla siebie

Gość gość
.