Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety wmawiają facetom że facet potrzebuje miłości

Polecane posty

Gość gość
faceci są tacy sami, to wy kobiety jesteście różne ... i wmawiasz mi że faceci są inni ode mnie

Gość gość
Bo są, tylko Ty nie możesz tego zaakceptować.

Gość gość
to ty nie możesz zaakceptować że dla nas liczy się tylko seks

Gość gość
Niektórzy maja jeszcze wyższe potrzeby emocjonalne, a nie tylko genitalne. Ale wiem, że nie wszyscy i Ty się do nich zaliczasz.

Gość gość
nie ma niektórych, naprawdę w to wierzysz,? faceci KŁAMIĄ. aby dobrać ci się pod majtki i tak potrafią kłamać całe życie

Gość gość
Dlaczego tak sądzisz?

Gość gość
Jakby chodziło tylko o seks i jak to określasz - trofeum, to faceci ulatniali by się po zaliczeniu panienki. Skoro udało się takiemu ją zdobyć to po co chce z nią mieszkać, oświadcza się itp? A w stałych związkach - dlaczego on trwa przy niej gdy ona się zestarzeje albo zachoruje? Mam koleżankę która wylądowała na wózku.Przez rok robiła w pampersy.Opiekował się nia jej mąż.Po co? Mógł sobie poszukać innej -ładniejszej, zdrowej, sprawnej. Po co się poświęcał? Nawet na seks nie mógl liczyć.Musiał się nią za to opiekować jak małym dzieckiem (bez gwarancji że jej stan się poprawi).

Gość gość
bo kobiety mu wyprały mózg

Gość gość
bo kobiety mu wyprały mózg A Ty znowu z tą spiskową teorią?

Gość gość
i nie każdy facet ma możliwość dymania co tydzień innej, niektórzy muszą udawać związek żeby mieć stały seks

Gość gość
gość bo kobiety mu wyprały mózg A Ty znowu z tą spiskową teorią? x terrorystom też od małego wmawia się że ameryka to zło, i oni w to wierzą i robią ataki w których giną ludzie ... z miłością facetów jest tak samo

Gość gość
terrorystom też od małego wmawia się że ameryka to zło, i oni w to wierzą i robią ataki w których giną ludzie ... z miłością facetów jest tak samo Miłość działa jak heroina na mózg. Pobudza ten sam ośrodek. Jak by było to urojenie, to by tego nie dało się wykryć.

Gość gość
jak pisałem NAUKOWCY WSZYSTKO CI WMÓWIĄ

Gość gość
jak pisałem NAUKOWCY WSZYSTKO CI WMÓWIĄ Jasne. Wiesz, że paranoję można leczyć? Nie chcesz to nie kochaj, nikt Cię nie zmusza.

Gość gość
jestem 23 letnim mężczyzną, potrafię kochać kobietę, chce być kochany przez kobietę, dążę do tego by stworzyć monogamiczny związek oparty na miłości. Teoria obalona, bo nawet jeśli tylko ja jeden pośród wszystkich mężczyzn potrafię i chcę kochać to już teoria jest błędem :)

Gość gość
to dlaczego się nie leczysz?

Gość gość
jestem 23 letnim mężczyzną, potrafię kochać kobietę, chce być kochany przez kobietę, dążę do tego by stworzyć monogamiczny związek oparty na miłości. Teoria obalona, bo nawet jeśli tylko ja jeden pośród wszystkich mężczyzn potrafię i chcę kochać to już teoria jest błędem x jesteś takim terrorystą bądź prawikiem którego nikt nie chciał

Gość gość
to dlaczego się nie leczysz? Bo w przeciwieństwie do Ciebie nie mam paranoi i nie wierze w teorie spiskowe.

Gość gość
Gdybym był prawiczkiem jak autor to też bym pisał żale na forum że miłości nie ma, bo nigdy bym jej nie doznał. :D

dobra idę stąd, dajecie nabierać się jak upośledzeni, broken też tak was w chu/ja robi, mógłbym tak do nocy pisać, I NIE DZIWCIE SIĘ ŻE WYZYWAM WAS OD TĘPYCH SUK

Gość gość
To poco zakładasz taki temat? Sam jesteś tego częścią i jesteś tak samo głupi :P

Gość gość
Sam siedzisz na babskim forum i się masz za lepszego :P

Gość gość
Ciągnie swój do swego. :P

Gość gość
Czy Ty naprawdę myślisz, że mnie denerwujesz?

Gość gość
To groźba czy obietnica?

Gość gość
Przecież ten temacik na kilometr je/bał tym chamem i prostakiem claude speedem, a wy się dajecie tak podpuścić. Swoją drogą ten prymityw ma sporo racji, bo większość samców stara się, jest z kobietą przede wszystkim albo tylko ze względu na dy/manie.

Gość gość
Błąd nowicjusza :)