Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety wmawiają facetom że facet potrzebuje miłości

Polecane posty

Gość gość
A miłość w cale nie ulatuje Może trwać latami. x szkoda że jej nie widać wśród ludzi, co na to naukowcy?

Gość gość
bo miłość może być między ludzmi stworzonymi dla sieibie,ciężko na kogoś takiego trafić

Gość gość
ludzie różni zawsze będą się męczyć,czy to w pracy,czy w miłości

Gość gość
ciężko na kogoś takiego trafić x bo jej NIE MA, placzesz się, najpierw piszesz o skanach mózgu że jest miłość, a teraz że ciężko trafic, naukowcy jakoś trafili i nie tylko na jeden mózg

Gość gość
szkoda że jej nie widać wśród ludzi, co na to naukowcy? Już Ci mówię co :P Ludzie mogą się zakochać w osobie, która nie jest dopasowana do nich osobowościowo. I wtedy się kończy zakochanie. Jak się zakochają w kimś kto pasuje do nich biologicznie to miłość może trwać bardzo długo.

Gość gość
gość ciężko na kogoś takiego trafić x bo jej NIE MA, placzesz się, najpierw piszesz o skanach mózgu że jest miłość, a teraz że ciężko trafic, naukowcy jakoś trafili i nie tylko na jeden mózg To nie ja pisałam. Nie połapałeś się jeszcze, że wypowiada się tu kilka osób?

Gość gość
to NIE pisz jako gość

Gość gość
zakochać? dla faceta to tylko potrzeba seksu, o tym pisze od początku

Gość gość
Sam piszesz jako gość :P

Gość gość
gdyby nie popęd seksualny nie byłoby zakochania

Gość gość
zakochać? dla faceta to tylko potrzeba seksu, o tym pisze od początku Tylko dla pustaków takich jak Ty. Są ludzie, którzy nie są wstanie kochać. Psychopaci, socjopaci i osoby narcystyczne. Pewni Ty się do nich zaliczasz. Więc wydaje Ci się, że tak myślą wszyscy.

Gość gość
gdyby nie popęd seksualny nie byłoby zakochania To jeden z oczywistych elementów, nikt temu nie przeczy.

Gość gość
kazdy czlowiek chce byc kochany,mezczyzna tez chce byc kochany tylko nie chce zadnych zobowiazan ,okreslania sie itd.

Gość gość
Tylko dla pustaków takich jak Ty. Są ludzie, którzy nie są wstanie kochać. Psychopaci, socjopaci i osoby narcystyczne. Pewni Ty się do nich zaliczasz. Więc wydaje Ci się, że tak myślą wszyscy. x faceci tak myślą, po co się kłócisz, ty jesteś tylko głupią samiczką, faceci mogą cie okłamywać żebyś dala du/py

Gość gość
faceci tak myślą, po co się kłócisz, ty jesteś tylko głupią samiczką, faceci mogą cie okłamywać żebyś dala du/py Ja przecież swojej teorii nie opieram na tym co mi ktoś powiedział. Są mężczyźni, którzy się nieszczęśliwie zakochali w kimś kto ich nie kocha, i nie mają z tego seksu, to dlaczego ciągle myślą o tej osobie i chcieli by z nią być? Jak by to była tylko chuć, to by szybko o niej zapomnieli i znaleźli inną samicę.

Gość gość
bo jeszcze jej nie zaliczyli

Gość gość
i niektórym ciężko znaleźć, tacy są prawiczki z kafe ha ha

Gość gość
bo jeszcze jej nie zaliczyli Jakby tylko o to chodziło, to by im szybko przeszło gdyby zaliczyli inną.

Gość gość
uwierz mi , nie o sam seks chodzi TYLKO O ZDOBYCIE TROFEUM

Gość gość
uwierz mi , nie o sam seks chodzi TYLKO O ZDOBYCIE TROFEUM Dla niektórych tak. Nie mów, że wszyscy są tacy.

Gość gość
nie wszyscy się przyznają

Gość gość
A Ty swoje. Ludzie są różni.

Gość gość
ty też swoje. a faceci są tacy sami, mamy tylko różne twarze abyś mogła nas rozpoznać

Gość gość
rozróżnić * właściwie jeden ch*j

Gość gość
ty też swoje. a faceci są tacy sami, mamy tylko różne twarze abyś mogła nas rozpoznać Nieprawda, mają różne osobowości.

Gość gość
ale cel ten sam, ruch/anie

Gość gość
Jedno nie wyklucza drugiego.

Gość gość
wg samiczek nie

nie przejmuj się autorze mi też różni ludzie wmawiają różne rzeczy chyba trochę na odwórt też, faceci wmawiają kobietom, że one potrzebują seksu, bo chcą im przetrzepać cipki, co nie?;) no nic, nie daj się, nic sobie nie daj wmówić. co mi już próbowano wmówić to matko kochana. tym bardziej, że jesteś facetem, nie uległą kobietką jak ja, trzymaj innych za pysk pozdrawiam;) i miłego seksu czy CZEGOKOLWIEK innego sobie chcesz;) a na ludzi z kafe pierdź dwa razy mocniej i głośniej pozdrawiam:)

Gość gość
Ja niczego autorowi nie wmawiam i wierze mu, że on taki jest. Ale inni ludzie, jak sam nazwa mówi są inni. I to on wmawia innym swoją błędną teorię. Jedni potrzebują miłości inni nie. Tylko tyle mówię. A do seksu nikt nie potrzebuje miłości tylko pożądania.