Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dusia25zz

Jestem typem księżniczki mam wielu adoratorów

Polecane posty

Gość Dusia25zz

i to mi się bardzo podoba. Lubię męską uwagę. Jak mi kupują jak zabiegają. Nie mogę jednak zrozumieć czemu nie mam nikogo na stałe. Koleżanka szara myszka taka co wiele zrobi dla faceta, zakompleksiona, cicha ma chłopaka od 4 lat. Mimo to wolę żyć tak jak ja w luksusie i na wysokim poziomie. Tylko zaczynają o mnie mówić bo na każdej zabawie jestem z inny. Nie sypiam z nimi ale się pokazuje po prostu

Gość gość
Bo nie chce rozczarować sie ponownie,mam kogoś w sercu i nikogo INNEGO nie chcę,nie zyczę sobie aby ktokolwiek inny probował się do mnie zbliżyć,brzydzę się innymi facetami.

Gość gość
ksiezniczka na ziarnku kafeteri:D:D:D:D

Gość gość
Ja tam nie lubię jak faceci nade mną skaczą, wolałabym mieć więcej kolegów i pić z nimi piwo, a nie przyjmować jakieś prezenciki od adoratorów, którym nie dam ani uczucia ani seksu, ani wspólnie spędzonego czasu (bo skąd czas jak ciągle inny).

Gość gość
Może dobrze że nikogo nie masz faceci Cię oceniają tylko na podstawie ciała szukaj kogoś kto dostrzeże coś więcej

Gość gość
Dusia25zz - ale akurat tu miał facet rację ja bym na twoim miejscu nie przyjmował takich prezentów.

Gość gość
Dusia25zz- nie jest CI przykro że jesteś sama i trafiasz na stado baranów co chcą się w łaski "wkupić".

Gość gość
ja te buty to bym do torby włóżyła i na ukrainę wysłała.

Gość Dusia25zz
robię fochy, tupię nogę, krzyczę płaczę, domagam się prezentów. Uważam że dużo mu się należy bo jestem ładna. Nic od siebie nie daję. Ale czasem myślę o stałym związku

Gość gość
jesteś ładna ale ze zrytym charakterem dlatego masz tylko kogoś na jedną imprezę a na stałe nie.

Gość Dusia25zz
czemu niby zryty? To lepiej obiadki facetowi gotować, wychodzić tylko z nim, nie mieć kasy na nic? Jak moja koleżanka i czasem kłócić się z tym niby "jedynym"?

Gość gość
Dusia25zz - no to już jesteś zepsuta :( przykro mi to mówić ale raczej nikt z tobą nie wytrzyma uroda nie zatrzyma faceta, albo się za siebie weźmiesz albo przegrasz życie, mam taką koleżankę i tak samo się zachowuję wszyscy co ją lepiej znają faceci ją omijają zawsze znajdzie jakiegoś naiwniaka ale za długo to nikt z nią nie wytrzyma, wygląda jak modelka, można z nią pogadać ale jako dziewczyna odpada.

Gość Dusia25zz
czemu odpada. Moja koleżanka cicha, zakompleksiona, nie przebojowa ma niby lepiej? Wolicie takie? Czy żeby się z kimś pokazać, pochwalić?

Gość gość
jesteś laską do bzykania a nie do kochania proste. Ładne ciało zryty charakter. "czemu niby zryty? To lepiej obiadki facetowi gotować, wychodzić tylko z nim, nie mieć kasy na nic? Jak moja koleżanka i czasem kłócić się z tym niby "jedynym"? " Takimi wpisami pokazujesz, że masz zryty. Nawet nie będę tego komentował.

Gość gość
Dusia25zz - na stałe wolimy takie które są ciepłe dla faceta miłe i dobre niż lale z którymi można się tylko pokazać :), chwalić to się można samochodem a nie kobietą, stawiasz siebie w kategorii przedmiotu, musisz być niestety jeszcze do tego pusta, ale szczerze myślę że ten temat to durna prowokacja jakiegoś paszteta.

Gość Dusia25zz
to nie prowokacja. A pusta nie jestem kończę studia byłam za granicą pracuję to lepiej niż wiele moich znajomych

Gość gość
gość Dusia25zz - na stałe wolimy takie które są ciepłe dla faceta miłe i dobre niż lale z którymi można się tylko pokazać usmiech.gif , chwalić to się można samochodem a nie kobietą, stawiasz siebie w kategorii przedmiotu, musisz być niestety jeszcze do tego pusta, ale szczerze myślę że ten temat to durna prowokacja jakiegoś paszteta. d Popieram

Gość gość
Możesz być nawet spokrewniona z Jezusem ale pusta jesteś jak nie wiem co.

Gość gość
prowo jest fajne:)

Gość Dusia25zz
a takich miłych i dobrych to nie zdradzają na potęgę?

Gość gość
Dusia25zz - skończ tą durną prowokację bo ani to śmieszne ani ciekawe...