Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak miesiaczki, test negatywny....

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny moze Was zanudze ale mam maly problem spoznia mi sie 5 dzien miesiaczka zawsze mam jak w zegarku, zrobilam dwa dni temu tes jednak wyszedl negatywny. Dodam ze nie mam zadnych objawow okresowych, ktore zawsze mialam, bol piersi, plecow teraz zero nic. Jak myslicie czy to ciaza?

Gość gość
a skąd my mamy wiedzieć, czy mogłaś zajść w ciążę? przecież to mogą być zaburzenia hormonalne

Gość gość
dobrze ale bez nerwow, mozliwosc jest stram sie z mezem od dwuch miesiecy, poprostu myslalam ze ktoras z was byla w podobnej sytuacji...

Gość gość
to powtórz test za kilka dni skoro od dwÓch miesięcy się starasz

Gość Milka1308
Ja zrobiłam 3 dni po spodziewanej @ i wyszedł negatywnie. Drugi zrobiłam 10 dni później - pozytywny i 12 dni później też pozytywny. Nie miałam żadnych objawów oprócz braku @ i kłucia w podbrzuszu. Jestem w 5 tc. ;)

Gość gość
Witam, może ja opowiem jak to u mnie było. Dostałam wieczorem miesiączkę, a następnego dnia plamienia ustały...boal mnie bardzo brzuch. Zrobiłam test i wyszedł negatywny. Cała sprawa nie dała mi spokoju więc zrobiłam test ponownie za kilka dni i pojawiły się II kreski:) ps. testy ze sklepu wykryją Ci ciąże 4-5 tyg dlatego jeśi spóżnia się miesiaczka najlepiej wykonać test ponownie z ilka dni lub od razu zrobić krew beta-HCG.

Gość gość
i kolejny krety nic nie wiedzacy o nieregularnosci cyklu hehe