Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko koleżanka...

Polecane posty

Gość gość

Wiec tak znamy się już 3 miesiące, codziennie rozmawiamy i piszemy ze sobą, bardzo często się spotykamy, ale na początku naszej znajomości on mi powiedział ze on nie chce mieć dziewczyny i ze będziemy tylko przyjaciółmi i nic więcej, tylko nie wiem co o tym myśleć bo na każdym spotkaniu mnie przytula i nawet pare razy się całowaliśmy, pisze mi SMS-y ze jestem śliczna i cudowna i zawsze jest o mnie zazdrosny jak wie ze idę gdzieś , nie wiem już co o tym myśleć czy ja naprawdę jestem dla niego tylko koleżanką ? Czy ja za dużo sobie wyobrażam ?

Gość karmelkove love
Ojciec przyłapuje młodzieńca całującego córkę. - Pan całujesz moją córkę! Spodziewam się, że wiesz pan, co teraz powinien zrobić szanujący się mężczyzna?! - Wiem doskonale, czekam tylko, aż zostawi nas pan wreszcie samych..

Gość gwoli wyjasnienia
to zalezy jaka on ma definicje "kolezanki", moze kolezanka to dla niego ff. dla mnie to co piszesz to jest duzo wiecej niz kolezanka. i jak najbardziej masz prawo byc poirytowana. ja bym przy nastepnej okazji jak cie bedzie calowal i przytulal zapytala powaznie: duzo masz takich kolezanek? :-