Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeleń Rogacz

Żona wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

Gość gość
014-05-07 19:03:35 [zgłoś do usunięcia] claude speed Ale ja ci odpuszczam- rozumiem, ze sa ludzie, którzy maja trudności z inteligencja. x rozumiesz bo sama taka jesteś ha ha ================== :-D innej riposty sie nie spodziewałam...tez spadam, bo poziom denny:-D

Gość gość
dzieci nie ,ale seksu to ci sie chcialo ?:P dobrze zrobila ;) dla faceta nie zrezygnowala bym z bycia matka

Gość Jeleń Rogacz
Ale chyba powiedziała byś na początku związku mi o tym czy nie?

Gość gość
pewnie nie byla szczesliwa z toba i poszukala sobie innego szczescia ;)

Gość gość
ja ci nie wierze bo mlodym ludziom zaden lekarz tego nie zrobi, przeciez zawsze mozna zmienic zdanie i nagle zapragnac potomka

Gość gość
skonczony debil jestes

Gość NOONE
Jeśli to nie prowokacja to jesteś totalnym dnem....

Gość Jeleń Rogacz
http://divorce.clementlaw.com/child-support/husband-required-to-pay-child-support-for-artificially-inseminated-child/ W uk też tak jak u nas jest. I dlaczego dnem niby jestem? Przecież mogla złożyć pozew o rozwód i znaleźć sobie innego reproduktora co by chciał jej dziecko zrobić. A mi dać wolność - przecież bym jej sila nie trzymal. Jak instynkt jest dla niej wazniejszy niz uczucie do mnie to spadaj. ale nie ona chiala kase. a teraz chce alimenty na dziecko i cholera wie czy dla siebie tez nie bo to ja wnosze o rozwod. no bo przeciez cudzego bachora nie bede w domu tolerowal. I kobiety oszustki.

Gość gość
Jestes jeleniem i kobiety nie potrafisz uszczesliwic :( dobrze ,ze sie od ciebie uwolni dupku smierdzacy :O

Gość gość
współczuje Ci naprawdę. Jestem kobietą, ale nie pojmuję tego, jak można komuś coś takiego zrobić. Też nie chcę dzieci i mój partner to zaakceptował, oby kiedyś nie zmienił zdania.

Gość gość
skoro facet poddal sie zabiegowi to slub konkordatowy jest niewazny bo istota malzentwa jest posiadanie potomstwa (jesli to mozliwe). To jest przeslaka do uniewaznienie slubu koscielnego. 2. Inseminacje kobiety samotnej mozna przeprowadzic rowniez w Polsce mysle, ze zonka pojechala soebie poskakac na obcokrajowcach..I dziecko urodzone w malzenstwie przypisuje sie mezowi ale to nie oznacza, ze automatycznie buli on alimenty na nie przy rozpadzie zwiazku. Trzeba przeprowadzic 3 sprawy 1. o nieuznanie ojcostwa 2. o podzial majatku no i najwazniejsza rozwod z orzeknieciem winy o stronie zony Powodzenia

Gość gość
nie ma nic piekniejszego w zyciu niz urodzenie dziecka i osobiscie nie znam nikogo ,kto nie chce dzieci ;)

Gość gość
rzuć klątwe, żeby poroniła, serio poszukaj na ten temat

Gość gość
zeby na ciebie ktos klatwy nie rzucil :O debilu

Gość gość
O Jaki wysoki poziom dyskusji :-) :-) Coraz wyższy :-D

Gość gość
Wszystkie dzieci sa kochane. :)

Gość gość
p/i/e/r/d/o/l/ p/i/e/r/d/o/l ja poslucham.Wymysl cos ciekawgo.Prowo prowo prowo.Nie wciskaj nam kitu jelopie :P

Gość Jeleń Rogacz
Żebyście wiedzieli jak polskie prawo jest porąbane i jakie niesprawiedliwe względem męża który zostawia rozwodzi się z żona z dzieckiem to byście tacy hardzi nie byli. Już mam dosyć - zawsze tylko prawnik mówi: "sąd uwzględnia zawsze dobro dziecka", "dobro dziecka jest ważniejsze dla sadu niż interes pana"

Gość gość
heh no dobra ale w Polsce WAZEKTOMIA jest nielegalna !!!

Gość gość
jeśli w sadzie wyskoczysz z takim argumentem to możesz narobić syfu lekarzowi, który cie wysterylizował :P

Gość gość
poza tym istota związku malzenskiego jest posiadania potomstwa, czyli rozwod cywilny z twojej winy, a kościelny unieważniony jelopku :P

Gość gość
i co ? zatkalo kakako hihi jesteś gorzej niż jelen rogacz, mogles się wykastrować lepiej, serio, zrob to teraz :)

Gość gość
Prowokacja. W Polsce wazektomia jest nielegalna, a jeleń nie odpisał w jakim kraju ją zrobił.

Gość gość
Jeleniem jesteś i jeleniem zostaniesz:) Nie chciales mieć rodziny, po co sie zeniles? Nawet jeżeli kobieta, która wyszla za ciebie za maz, godzila sie przez kilka lat na bezdzietność, to nie znaczy, ze dla ciebie miałaby zrezygnować z macierzyństwa. Oczywiście, ze to prowo i to slabe, bo żaden facet nie skarzylby sie na tym forum, ze jego zona zrobila sobie dziecko z innym, tylko dlatego, ze ty nie chcesz mieć dziecka.

Nawet jeżeli kobieta, która wyszla za ciebie za maz, godzila sie przez kilka lat na bezdzietność, to nie znaczy, ze dla ciebie miałaby zrezygnować z macierzyństwa. x to po co się wiążą? dla kasy? ... W Polsce wazektomia jest nielegalna, a jeleń nie odpisał w jakim kraju ją zrobił. x nie trzeba udowadniać gdzie się robiło

Nawet jeżeli kobieta, która wyszla za ciebie za maz, godzila sie przez kilka lat na bezdzietność, to nie znaczy, ze dla ciebie miałaby zrezygnować z macierzyństwa. x to po co się wiążą? dla kasy? ... W Polsce wazektomia jest nielegalna, a jeleń nie odpisał w jakim kraju ją zrobił. x nie trzeba udowadniać przed sądem* gdzie się robiło

Gość Jeleń Rogacz
Zabieg robiłem w UK w St. Marks Hospital pod Londynem. A w Polsce też są lekarze który przecinają, tylko ja wolałem iść gdzieś gdzie maja doświadczenie, bo konsekwencją źle wykonanego zbiegu mogą być bolące "jaja" do końca życia.

Gość gość
tak czy siak jesteś debilkiem :D