Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę pomóżcie! Pęcherzyk bez echa zarodka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, byłam wczoraj u lekarza. Owulację miałam 14 kwietnia, okres powinnam dostać 28 kwietnia, ale @ nie przyszła. Testy ciążowe pozytywne. Beta w ubiegły piątek 630, dzis 3340. Jednak wczoraj na usg pokazał się tylko pęcherzyk. Martwię się bardzo, chociaż lekarka kazała powtórzyć usg za tydzień i bete w pt. Wg mnie jestem 22 dni po zapłodnieniu, a jednak jest tylko pęchęrzyk. Panikuję, bo to moja pierwsza ciąża....

Średnio się znam, ale na moje oko za wcześnie poszłaś na usg. Poczekaj cierpliwie, a betę możesz sobie już jutro zrobić, jak zobaczysz, że rośnie to trochę się uspokoisz :)

Gość gość
Tylko, że beta nijak ma się do zarodka... Zarodka może nie być w ogóle a beta i tak będzie rosła.

Gość gość
serce może się pojawić w 6-8 nawet tygodniu, dlatego nie ma sensu tak wcześnie chodzic do lekarza,bo potem tylko stres

Gość gość
no właśnie ja jestem w 6 tygodniu, dokładnie 5t3d licząc od ostatniej miesiączki, a tu nawet zarodka brak

Gość gość
U mnie zarodek bylo widac dopiero w 7 tygodniu ciazy, a bijace serduszko zobaczylam w 9 tygodniu.Teraz jestem w 31 tygodniu ciazy. Moj lekarz walsnie mi mowil, ze kobiety zrobia test sa w 5-6 tygodniu i juz ida do lekarza, a jak jeszcze nic nie widac to wielki stres, a tez duzo zalezy od sprzetu jaki ma lekarz. Wiec poczekaj spokojnie do nastepnej wizyty i sie nie stresuj bo to zle wplywa na ciaze wiem cos o tym.

Gość gość
gosc 18:40 nie jestes w 6 tygodniu ciazy tylko w 5 liczy sie pelne skonczone tygodnie. Masz pelne 5 tygodni ciazy i 3 dni 6 tygodnia ciazy, ale to nie jest jeszcze 6 tydzien.

Gość niki2015
też miałam owu 14.04 przy cyklach 27 d; w sobotę idę na pierwszą wizytę, a kiedy miałaś ostatnią @ bo ja 1.04

Gość gość
ja 29 marca, cykle 30 dniowe

Gość niki2015
nie zamartwiaj się na następnej wizycie na pewno będzie już coś widać :) u mnie na 100% pusty pęcherzyk stwierdzono w 7 tyg ( we wrześniu ) teraz umieram z niepewności .....