Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wątpliwości...

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z M juz ponad rok. Od początku pojawialy się wady, ktore mnie u niego troche irytowały ale rozmowy pomagały. Znajdwalismy rozwiazanie i tak oto minał juz rok naszych spotkań i znajomosci. Ogolnie wszystko jest ok ale gdy tak głębiej pomysle o naszej relacji to mam małe wątpliwosci. Czasem pierwsza mysl po wstaniu z łozka to taka, ze chyba wolałabym byc sama, ze troche ten ,,zwiazek" mnie meczy.. Ogolnie jest wszystko dobrze ale nie wiem czy takie mysli ktore mam są normalne? A co potem w małżeństwie? Czasem denerwują mnie małe drobiazgi i na ten moment troche sie boje przyszłosci... Dodam tylko ze mam 25 lat, jestem po studiach i od zawsze moim jedynym marzeniem byl męzczyzna. A teraz nie jestem pewna...

Gość gość
Jest dobrym, kochającym wrażliwym męzczyzna. Bardzo sie stara i wiem ze bedzie dobrym męzem. Ale boje sie o te moje wątpliwości ze się wogole pojawiły.. Jest dla mnie kims bardzo bardzo ważnym, wiem ze moge na nim polegac i jakos nie wyobrażam sobie iec innego, spotykac sie z innym. Czasem mysle ze go bardzo bardzo kocham a czasem jakos ,,mam dosyć" tak, jakby mnie to przerastało..

Gość gość
gh