Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka1818

Czy za duzo wymagam ?

Polecane posty

Gość marzycielka1818

Chcialabym zakonczyc ten rozdzial mojego zycia.mam 18 lat,wiem ze jestem mloda, mimo tego jestem dojrzala.Chcialabym zaczasc zyc inaczej.w tym roku prawdopodobnie pojde na studia, chcialabym tez znalezc jakas milosc,prawdziwa. mialam dwoch chlopakow,starszych..nie wyszlo. Nie chce miec byc z kims pare miesiecy,rozstawac sie i znowu zwiazac sie. to jest dziecinne. marze zeby poznac doroslego faceta, moze byc starszy ale doroslego w sensie umyslowym, ktory na powaznie bedzie bral zwiazek,oraz przyszlosc,ktory wie co to znaczy dazyc naprawde wielkim uczuciem inna kobiete,lub nawet kochac. nie musi wcale to byz juz teraz, ale w takim najblizszym czasie, wiadomo,ze zanim cokolwiek by sie zaczelo chcialabym bardzo dobrze poznac ta druga osobe a to troche zajmuje czasu. Mi chlopaki w moim wieku nie odpowiadaja, nie patrza na zycie powaznie. a ja cos takiego czuje,ze juz moglabym byc z kims na do konca. czy ja naprawde chce za wiele?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
za naukę się weź gówniaro a nie tylko o kuta/sach rozmyślasz

Gość marzycielka1818
za nauke sie ciagle biore, jestem najlepsza z klasy wiec , mam zamiar isc na powazne studia w tym roku. 47739635 tylko bez jaj