Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roserose34

facet ciaga mnie po sklepach,obiecani, nic nie dostaje

Polecane posty

Gość roserose34

Chcialabym obiektywnej opinii, facet bez przerwy ciaga mnie po galeriach z ktorej wychodzimy bez niczego.Ostatnio mowi, choc kupie Ci okulary bo nie masz, widzialem w tym i tym sklepie: Ja ucieszona przymierzam, juz wybralam, a on mowi, no to wiem juz jakie chcesz, ale mysle ze warto to przemyslec. Myslalam ze spale sie ze wstydu. No to po co mnie zabieral, po co to proponowal. Albo zabiera mnie do sklepu poogladac sukienki i pyta sie mnie jaka mi sie podoba, na co odpowiada no to juz wiek i wychodzimy. O co w tym chodzi? Czy tylko mi wydaje sie to nienormalne?

Gość gość
a ile ma lat i jak długo jestescie razem ?

Gość roserose34
38, pol roku razem

Lepiej idź na zakupy sama. Kup to, co ci się podoba i już. Szkoda czasu na marnowanie go w sklepie, gdy można go inaczej spędzić we dwoje.

Gość roserose34
nie o to chodzi, saa tez sobie kupuje, ale po co mi to oferuje, jak tego nie spelnia?

Gość gość
co za kretyn! 38 lat ! i ciaga Cie po sklepach z zamiarem kupienia czegos...ale z drugiej strony...moze Cie sprawdza ;) i moze testuje...? a to człowiek przecietnie zarabiajacy dobrze czy słabo ? :)

Gość roserose34
do konca nie wiem, twierdzi ze dobrze zarabia, ale po nim tego nie widac i caly czas snuje plny co to on nie kupi, a mieszka w wynajetym mieszkaniu

Gość gość
to jakiś lejwoda :-O

Gość roserose34
no po co mi samo ogladanie sukienek:/

Gość gość
to wez nastepnym razem...powiedz mu ze podobaja Ci sie i te ktore Ci sie podobaja zabierz do kasy...i powiedz "misiu przeciez miałes mi kupic,po to tu przyjechalismy" :D ciekawe co zrobi łoszad jeden ;)

Chodzi mi o to, że jak facet zaproponuje tobie np. przymierzanie okularów, to mu odpowiesz: "Dzięki, mam już i drugiej pary mi nie potrzeba". Jak ci czegoś brakuje, to sobie kup. W ogóle bardzo dziwne zachowanie. Jakieś niezrozumiałe zapędy sponsorskie u twojego faceta. Też mi się wydaje, że to rodzaj testu, czy mu w końcu nie powiesz "Kup mi to, czy tamto". Jeżeli to nie test, to gość jest palantem.

Gość roserose34
to znaczy ja go nigdy o nic nie prosilam, sam z siebie mi niby proponuje po czym gdy ja juz mam naprade mam chec to on mowi ze trzeba to przemyslec, no ja nie wiem nad czym tu myslec....

Gość gość
Moze chce sprawdzic czy jestes galerianka? Ile Ty masz lat?

Gość roserose34
30 lat

Mam takie pytanie: czy on powiedział wprost, że chce ci coś kupić. Czy może proponował, że pójdziecie na zakupy? Bo to może być kluczowa różnica w zrozumieniu celu wyprawy do sklepu. Może chciał ci tylko doradzić w czym dobrze wyglądasz. Poświęcił swój czas, a ty niewdzięczna masz za złe, że nie zapłacił za zakupy. :)

Gość gość
powiedz mu ,ze juz duzo sie naogladalas i wiecej nie chcesz zadnego ogladania ;)

Gość gość
Moze chce ci kupic na urodziny

Gość gość
hee he he - a moze na zareczyny ?

Gość roserose34
na chwile obecna dosc mocno sie poklocilismy, no bo prosi abym cos mierzyla, a potzm ja czuje sie po prostu ponizona w tym sklepie, mimo, ze wczesniej mowi mi, ze chce mi kupic. Gdybym wiedziala ze idziemy tylko ogladac o wogole bym ie marnowala czasu na sklepy, zeby tylko lazic.

Gość Aaron Goldbaum
Może on wizualizuje. Chodzi o takie techniki przyciągania dobrobytu. Nie mam pieniędzy ale wchodzę do sklepu i zachowuje się jakbym miała. przglądam i przymierzam towary. Oglądam mieszkania do sprzedania. i tym podobne zagrania. hehe A potem się budzimy :(

O matko jakiś oszołom! Wiek wskazuje że już nic nie da się z tym zrobić!

Gość gość
jakis dziwak ma zapedy sponsorskie ale nie ma na ciebie kasy. niby chce kupic ale nie kupuje. tragedia. Ja bym go wprost zapyatla o co mu chodzi. na meza na pewno bym go nie brala.

Gość gość
na twoim mieju jak by mi kazal cos mierzyc to bym pwoiedziala, ze nie lubie mierzyc kiedy czegos nie chce kupic.

Gość roserose34
ostatnio mi powiedzial, ze on chce bym zostala jego zona bo jest mi w stanie zapewnic dostatnie zycie i nawet moge wybrac mieszkanie do wynajecia, jaki laskawca. Widzialam jego obecne lieszkania i to naprawde nora. Az po prostu boje sie tego jego "dostatniego zycia". Dodam, ze za retstauracje placi i to za naprawde dobre, ale mam wrazenie ze tylko na to go stac. Ja nie oczekuje od niego prezentow, ale to jest onizajace na srodku sklepu powiedziec komus, ze powinnismy to przemyslec.

Gość gość
A ja myśle że trochę skąpi ten twój chłop. No i nie ma kasy, każdą złotówkę zanim wyda oglada sto razy. Po prostu gołod***ec. I ściemniacz:)

Gość gość
Autorko On jest zwyklym chamem , na dodatek skapym dziadem Zostaw go, nic dobrego Cie przy nim nie czeka.

Gość roserose34
To znaczy w retaracjach placi bez problemu, bez wymyslania, ale zastanawiam sie czy to nie jest, ze on na to wydaje ostatnie pieniadze.. boje sie z nim zamieszkac

Gość gość
Tez miałam takiego..on kasy nie ma dziewczyno..w knajpach tez placil a to byly jego ostatnie grosze.jest goly i wesoly.

Gość gość
Zostaw go to klamca,sciemniacź,pewnie chodzac po sklepach czuje sie jak bogaty.glupek.