Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniesia_

kopenhaska i co dalej?

Polecane posty

Maj granola to jakby zapiekane platki owsiane, moga miec rozne dodatki, orzechy np ,ja mam z owocami lesnymi. A ryvita to poprostu taki jakby chlebek nie pamietam jak sie to po polsku nazywa mniej kalorii ;) britishfamily.co.uk/british-suppliers/588/ryvita/

teraz mam nadzieje ze bedzie sie czesciej widywal z babcia bo moja mama przeszla na emeryture i bedzie nas czesciej odwiedzac wiec musze jakos dogadc bo bacia slowa po angielksu nie zna hehehehehe

maj12- ryvita to nie serek tylko chleb chrupki...ja kupuje w moim supermarkecie asda- sa rozne smaki i najbardziej mi lezy sezamowa :) w nas w polsce to chyba jest vasa czy jakos tak ;) serek to mam philadelphia light do tego tez w roznyh smakach i ja preferuje ze szczypiorkiem albo koperkiem :)

Gość maj12
to coś jak musli te granole a ryvita pieczywo chrupkie

ale sie rozkrecilysmy...normanie nie nadazam odpisywac..,juz Justi powyzej zdazyla o ryvita sie rozwinac..nawet linka podala wic mozesz zobaczyc na zdjeciu ;)

Gość maj12
a to ja właśnie sobie dziś kupiłam jakieś chrupkie bio z sezamem i philadelpię jogurtową ja zioła sama dodaję ale czasem też kupię gotowy almette np

jak ja mowie musli ze mnie wciagnelo to tez to granola mam na mysli z migladalami i rodzynkami....juz wiecej nie kupie chyba bo sa dla mnie zbyt niebezpieczne ;)

almette tez jest pyszny ale chyba bardziej kaloryczny ;) w kazdym razie juz wiesz o co chodzi ;)

heheh no zgadza sie rozkrecilysmy sie. Dla mnie tez niebezpieczne bo uwielbiam a moj maz to juz w ogole czasem potrafi dwie miski zjesc na sniadanie hahaha ehh Ale jak nic nie pomaga na kibelek to to zawsze ;) oby mnie tylko teraz nie pogonilo za bardzo jak pojem granoli sliwek jogurty ze sliwkami i xenne na noc hahaha ;)

Gość maj12
aniesia odmierzaj sobie tak jak pisałaś wczesniej to będzie ok.fakt musli jest super smaczne .idę już spać na dziś konczę jutro rano się odezwę po ważeniu ,,,i wy też mam nadzieję trzymam kciuki za nas wszystkie jeszcze mi do was daleko oj daleko!( piszcie ja rano odp.

no spawdzilam taki serek almette light- 50g ma 96kcal a philadelphia light 79kcal- nie taka duza roznica ;)

Gość maj12
fakt justi nie przesadz bo nie wyjdziesz z łazienki ...

Gość maj12
szybko wam idzie to sprawdzanie kal swoja droga dzięki przyda się a jogurtowa wersja 43 kal ma ale 7 proc tłuszczu

maj12 dobranoc kochana- kolorowych snow i do uslyszenia jutro i powodzenia przy wazeniu ;) papa a justi- zebys nie musiala pieluchy od malej pozyczac hehehehhe ;) smieje sie ale sama zjdalam 4 kostki tej mojej magicznej czekoladki wiec juz raz w kibelku bylam :P

Aniesia to jak babcia na emeryturze to maly szybko sie z jezykiem oswoji jak babcia bedzie odwiedzac ;) Ja tez chyba spadam. Ostatnio sie nie wysypiam bo mala wczesnie wstaje. Mam nadzieje ze temperatura jej przejdzie przez noc. No to dobrej nocki kochane i do zgadania jutro. Trzymam kciuki za nasze wazenie jutro :)

hahaha moze zabiore ze soba do pracy w razie draki ;) jak xenna nie pomoze to zabieram do pracy sliwki :)

Gość maj12
dobranoc karaluchy pod poduchy! aniesia dobre z tymi pieluchami ale 4 to cię też pogoni ile się powinno jeśc jedną?

dorej nocki- trzymam kciuki i za was i za siebie...oj zeby tylko nie bylo wiecej niz tamtym razem bo bede gryzc ze zlosci ;P papapapa laseczki xxx

haha Aniesia wysle C****eluche w takim razie :D papapaty xxxx

Gość maj12
hej dziewczyny !widzę że pierwsza poszłam spać to pierwsza się pojawiam))) już po ważeniu -jest dobrze spadek o 0,2kg czyli mam równe 61 teraz!!! niby nie wielki a jednak cieszy .mam nadzieję że wasze poranki równie miło się zaczęły. piję właśnie herbatkę bo zamiast kawy coś ciepłego kurde pogoda znów się chrzani choć pogodynka zapowiadała bez opadów.dajcie znać co tam u was ?

dzien dobry laseczki :) strasznie sie ciesze ze u Ciebie spadek maj12- brawo...ale jeszcze bardziej mi sie geba smieje z powodu mojego spadku!!!!! maly bo maly tylko 0.3kg ale jest - yupppiiii :P malymi kroczkami ale zmierzam w dobrym kierunku....jesli w ten weekend nie zalicze napadu obazrstwa to za tydzien moze byc jeszcze lepiej wiec mam porzadna motywacje- wow....kamien z serca mi spadl....i wszytko jedno czy sama na to zasluzyalam czy moje magiczne czekoladki mi pomogly- spadek to spadek tego sie bede trzymac heheheheheh Justi- kolej na Ciebie- trzymam kciuki ;)

Gość maj12
witaj aniesia widzisz udało się !też tak myślę spadek to spadek..oby tak dalej

a...dodam ze wlasnie wciagnelam grejfruta, bede miec male drugie sniadanie- znowu ryvita a na przekaske jogurt w porze lunch- oszczedzam sie na wieczor bo luby sie zapoiedzial ze ma dzis wolne wiec razem spedzimy wieczor i zamierzam zrobic te zawijasy kurczakowe fajita- liczylam wczoraj ze jedna powinna miec ok 250kcal wiec zjem dwie ;) taki o moj jadlospis- nadal trzyma sie w granicach 1000-1100kcal ;) czekam na wiesci od was...lece zaraz z malym do szkoly i na spin zaszalec na rowerze ;)

maj12- fajnie ze jestes- jakbys tu byla to bym powiedziala- 'przybyj piatke' hehehehe- jestesmy wielkie czyz nie ;) hehehehe....jakie to durne ze kilka deko spadku a tak cieszy ;)

Gość maj12
aniesia to wieczór całkiem miło się zapowiada...życzę stosunkowo udanej nocy...a tą fajitę w sensie placek to ty sama robisz czy tortillę kupujesz? aniesia właśnie nie wiem jak tą stopkę tu wstawić ale może jakaś podpowiedz mi pomoże...tak przybijam piątkę !!!!

Gość maj12
justi czekamy na wieści od ciebie!

Gość maj12
czy wy wiecie że już za 3dni do was dołączę-od poniedziałku- ale fajnie leci ten czas a z lecącym czasem my lżejsze się robimy)))fajnie to wymyśliłam nie?aniesia ty to jesteś energizer ja nie mogę doczekać się mojej bieżni ale chyba jeszcze trochę na nią poczekam są ważniejsze wydatki teraz u mnie ...chyba muszę się z czasem zaopatrzyć też w wagę taką co ilość tkanki tłuszczowej pokazuję ciekawa jestem wyniku choć ilość tłuszczu potrafi też dobić.(za 2 godziny idę na to spotkanie trochę się martwię co mnie może kusić cukiernia to mój raj na ziemi!a zapach świeżo mielonej kawy do tego och nie ma nic lepszego....

no juz jestem spowrotem...mokra jak szczur ale dumna z siebie...mozn ducha wyzionac na tym spinie ;) hehehe czas szybko leci to fakt- juz niedlugo i oficjalnie dolaczasz do pokopenhaskiej- zazdorszcze Ci tej cukierni dzisiaj..pamietaj jak juz masz grzeszyc to przynajmniej zebys nie zalowala...zjedz to co lubisz najbardziej :P ja kawy tak szczerze powiem nie lubie za bardzo- zwykle robilam sobie przed dieta rarytas kawa z mlekiem i irish cream- to bylo cos hehehehe ale teraz dietka wiec nie moge :( dlatego pije smakowa wczoraj znowu kupialam o smaku orzechowym to jeszcze jakos ujdzie...ale zapach swiezo zmielonej uwielbiam....zawsze mowie ze kawa lepiej pachnie niz smakuje ;)