Gość gość Napisano Maj 8, 2014 2 lata temu schudlam 37 kilo... niestety z mojej winy wrocilo 12 kilogramow dzis zaczelam ponowna walke mam do stracenia 50 kilo nie wiem czy dam rade ale podejmuje walke Za mna dzien 1 Sniadanie garsc platkow owsianych, maly jogurt naturalny, pol zmiksowanego malego mango, 1,5 garsci truskawek Lunch salatka 2 jajka na twardo, 2 gotowane buraki, 1/3 zoltej papryki, garsc pomidorkow koktajlowych, pol garsci zielonego groszku, duzy plaster szynki, szczypiorek, 2 lyzeczki kaparow, lyzka tloczonego na zimno oleju rzepakowego, ocet balsamiczny Podwieczorek kawa z mlekiem Kolacja plaster szynki herbata przed snem niecala szklanka chudego mleka Dzien 2 w trakcie Sniadanie Garsc Kaszy jaglanej z orobina oleju kokosowego, jogurt naturalny, pol zmiksowanego malego mango, 1,5 garsci truskawek Lunch Makaron z dziwidla (makaron bez kalorii) piers z kurczaka, 1,5 czerwonej papryki, garsc zielonej fasolki, 1 cebula, lyzka pasty red curry, pol lyzeczki oleju kokosowego, przyprawy wszystko w formie stir fry przyrzadzonego na patelni teflonowej Podwieczorek kawa z mlekiem Kolacja twarog z jogurtem i szczypiorkiem Herbata Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach