Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

gruba od zawsze

Polecane posty

Gość gość

2 lata temu schudlam 37 kilo... niestety z mojej winy wrocilo 12 kilogramow dzis zaczelam ponowna walke mam do stracenia 50 kilo nie wiem czy dam rade ale podejmuje walke Za mna dzien 1 Sniadanie garsc platkow owsianych, maly jogurt naturalny, pol zmiksowanego malego mango, 1,5 garsci truskawek Lunch salatka 2 jajka na twardo, 2 gotowane buraki, 1/3 zoltej papryki, garsc pomidorkow koktajlowych, pol garsci zielonego groszku, duzy plaster szynki, szczypiorek, 2 lyzeczki kaparow, lyzka tloczonego na zimno oleju rzepakowego, ocet balsamiczny Podwieczorek kawa z mlekiem Kolacja plaster szynki herbata przed snem niecala szklanka chudego mleka Dzien 2 w trakcie Sniadanie Garsc Kaszy jaglanej z orobina oleju kokosowego, jogurt naturalny, pol zmiksowanego malego mango, 1,5 garsci truskawek Lunch Makaron z dziwidla (makaron bez kalorii) piers z kurczaka, 1,5 czerwonej papryki, garsc zielonej fasolki, 1 cebula, lyzka pasty red curry, pol lyzeczki oleju kokosowego, przyprawy wszystko w formie stir fry przyrzadzonego na patelni teflonowej Podwieczorek kawa z mlekiem Kolacja twarog z jogurtem i szczypiorkiem Herbata Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować