Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo pragnę dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 21 lat, jestem w prawie 3 letnim związku. Oboje pracujemy, ja mam przepisane na siebie mieszkanie. Większość kobiet w moim wieku ma może inne priorytety, ale każdy ma swój czas. Nie interesują mnie dyskoteki itp. Od długiego czasu czekam. Czekałam aż skończę szkołę, skończyłam, aż oboje będziemy pracować (nie dorywczo), pracujemy. I dalej czekam, ale martwi mnie mój stan, bo od niedawna przestaję dawać sobie z tym radę. Nie umiem już czekać. Czuję się tak jakby nasze dziecko istniało, a ja tak bardzo za nim tęsknię. Kocham je, czuję miłość do niego, chcę dla niego zrobić wszystko , ale go nie ma. Zaczęłam czuć zazdrość do kobiet w ciąży i młodych matek. Jetsem ciągle markotna, docinam mojemu chłopakowi, zachowuję się jakbym go obwiniała, że nic nie robi żeby zrobić kolejny krok ku wspólnej przyszłości. Rozmawiałam z nim dużo razy, wiem że on też chce rodziny, ale narazie jest mu dobrze tak jak jest. Zle mi jest, bardzo.

Gość gość
pomysl na zycie dziecko na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
No ale w czym problem skoro chcesz tak mocno to mu to wyjaśnij delikatnie i zacznijcie się starać, zauważyłem że często takie kobiety 21-22 lata chcą dziecko i uważam że to dobry wiek dla mamy :) bo dziecko będzie zdrowsze niż z mamy koło 30.