Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was POLECI JAKIES TANIE I DOBRE KOSMETYKI BEZ PARABENOW I SILIKONOW

Polecane posty

Gość gość

zeby byly naturalne w miare wszystko co wam namysl ptzyjdzie poleccie czyli korektory pod oczy szampony kredki wszystko..

Gość gość
kosmetyki do pielegnacji z alterry

Gość gość
a korektor pod oczy kochana?? znasz jakis naturalny i kryjacy cienie? moze byc nawet drozszy niz 20 zł ale by byl naturalny i do czestego uzywania..

Gość gość
Bambino

Gość gość
La Roche Posay

Do mycia buzi zwykle szare mydło+ dobry krem nawilżajacy. Ja odkąd używam szarego mydła nie mam w ogóle problemów z cera. Ja korektor pod oczy mam z roosmanna.

Gość gość
Zamiast kremu i balsamu- naturalny olej kokosowy ze sklepu ze zdrowa zywnoscia

Gość gość
szare mydło ma sls więc wcale nie jest naturalne

Może i nie jest w 100%, ale wolę je niż to co znajduje sie we wszelkich żelach do twarzy, tonikach.

Gość gość
A znacie olejek awokado z bielendy, do wlosow, ciala i twarzy. Czy on ma dobry sklad, kto sie zna?

Gość gość
Up

Gość gość
Moge ci polecic super kremy lavery, ktore uzywam juz od dluzszego czasu i jestem naprawde zadowolona. W Niemczech kupuje je w Rosmannie albo DM. Nie wiem jak w Polsce. Sa to kremy z bio jojoba i aloesem oraz bio roza (oba nawilzajace). Kremy sa bardzo wydajne, tanie (7-10€) starczaja na dlugo i stosuje je rowniez pod oczy. Nie chce tutaj robic nikomu reklamy, ale naprawde odkad zaczelam je uzywac to nie mam problemow ze skora. Szkoda tylko, ze nie maja filtra, dlatego stosuje je glownie na noc oraz jak nigdzie nie wychodze. Stosowalam tez odzywki do wlosow i szampony lawery, ale nie bylam zachwycona. Moge ci rowniez polecic nierafinowane bio maslo shea (karite). Uzywam je od czasu do czasu jak chce nawilzyc skore. Jest bardzo tluste, ale rewelacja!!! Uzywam go do calego ciala, szczegolnie na twarz, dlonie, stopy, wlosy i do kapieli. Zdazylam przekonac juz do niego mame i wiele kolezanek ;-)

Gość gość
A do mycia twarzy polecam ci delikatna emulsje Alverde, albo Alterry. Obie tanie (ok. 2-3€) ale bardzo dobre. W Niemczech kupuje je w Rossmanie i DM. Natomiast jesli szukasz kremu na dzien z filtrem to polecam ci lekki nawilzajacy Avene z filtrem 20. Tylko nie wiem czy jest bez silikonow i parabenow. Kupuje go w aptece, uzywam go od lat i jest to moj ulubiony.

Gość gość
Szarego mydla nie polecam, bo strasznie wysusza skore (jak wszystkie mydla).

Gość gość
glopia c**a autorka