Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaci faceci masowo zdradzają swoje żony. Również z prostytutkami

Polecane posty

Gość gość
nie wiem, nie znam Rescator555 czlowiek od czlowieka sie rozni i chyba tak ma byc. tylko nie trawie podworkowej gwary u ludzi doroslych :) a chyba za takich sie uwazcie dlatego Rescator555, ma bardzoe luzne podejscie do ...zycia intymnego ale nie nam to oceniac odnosimy sie do tematu czy jednostki tu obecnej? ide spac, burza temu sprzyja, mmmmmmmm

Gość pernilla
Zezzuzzulla jak by to było takie proste to by wszyscy dowiadywali się od zdradach, a jednak tak nie jest. poza tym uważam, że jednak nie zawsze da radę wszystko odkryć. osoby zdradzające potrafią się bardzo dobrze kamuflować.

Gość gość
dlaczego z prostytutka to gorsza zdrada? hhaa to po prostu sex za pieniądze, zwykle zony nie chcą robic laski

Gość gość
ja znam tkaiego co po pijaku wzial 5 prostytutek na raz, ciekawe co z nimi robil

Gość gość
zdradzają, ale zon nie zostawiaj ...sporo jest takich, bo mogą ,bo jest przyzwolenie .

Gość gość
Mezatki masowo zdradzaja swoich mezów A głupi mezowie nic nie wiedza:) Tym bardziej,ze kazda kobieta na ogoł zataja liczbe kochankow, podczas gdy mezczyzna ja zwielokrotnia:):) W dodatku kobieta nie musi na to wydawac kasy, bo chetni zawsze sie znajdą. A facet nie dosc, ze czesto placi to i ryzykuje syfem, Hivem i tym,ze dostanie po mordzie w agencji.

Gość gość
Qrewki od dawna wmawiały żonom na kafe, że mężowie je zdradzają, a żony wiedzą i nic nie robią. Widać dziś kolejną qrwe przypiliło. Pewnie upatrzony przez nią żonaty facet powiedział jej paszoł won :D:D:D

Gość gość
Czy jak ,,to" robię to zawsze wiesz o tym,czujesz to?

Gość gość
Co tam tłumoku robisz?

Gość gość
Robicie z prostytutek jakąś karę czy zło konieczne a prawda jest taka, że dziś mężczyźni wolą płacić za seks prostytutce niż użerać się z kobietą będąc z nią w związku.

Gość gość
oj tam oj tam

Gość gość
wiem co się dzieje dookola

Gość gość
co?

Gość gość
Moj jest za fajny i za przystojny na to,zeby musial placic, baby same na niego lecą. Jak mnie zdradzi, to przynajmniej wiem, ze z kims na poziomie i bez syfa, bo ma w czym wybierać:). A kase na woli wydac na co innego.

Gość gość
jak to co? reklama się skończyła :D

Gość phadwao
no i jak co dalej... dawno już nie jesteśmy parą i dobrze mi z tym :) nie miałam zamiaru przymykac na to oko. a jeśli niektóre kobiety udają że nie widza to ich problem.

Gość gość
Rescator555 To moze ty taka nie jestes, twoja strata xx x raczej zysk '' Na razie, to byla mowa tylko o seksie nie o milosci. Moeze dla ciebie to to samo, ale mozesz byc pewna, ze nie dla wszystkich'' xx x masz rację, zwierzęta i takie bydło jak ty seksu z miłością nie łączą, to oczywiste dla mnie. ''Dla mnie ktos taki jak ty jest zakompleksionym moherem pozbawionym libido'' xx x Haha,jesteś tępszy niż myślałam,ograniczony umysłowo bubek o inteligencji rozwielitki. O moje libido sie nie martw, Tobie sie wydaje że tylko osoba ktore nie ma libido ceni wierność i milość? Skad sie biorą takie egzemplarze jak Ty? I jeszcze ten moher, to już pokazuje taki Twoj poziom który się nawet na kafeterie nie nadaje :D Z Przemkiem 23 lata byś sie chyba dogadał :D On też taki ''byszczak''jak Ty .

Gość gość
phadwao handlujesz tym programem szpiegowskim?

Gość gość
Rescator jak widzę w twoim malenkim ptasim móżdżku nie mieści Ci się że nie tylko ludzie wierzący mają jakieś życie wewnętrzne i posiadają wyższe uczucia i wartości,i nie postępują jak zwierzęta. Ech ciemnogród rządzi

Gość gość
Autorko, ciebie na pewno nie zdradzi twój ciamajda, bo on nie ma z czym wystartować, nawet do takiej prostytutki :D

Gość Martynikaa
dlaczego z prostytutka to gorsza zdrada? hhaa to po prostu sex za pieniądze, zwykle zony nie chcą robic laski A co ma do tego robienie czy nierobienie laski?? Do prostytutki się idzie dlatego że się chce innej kobiety, ze się puścić i tyle.Dla mnie też zdrada z prostytutką byłaby większym ciosem niż z normalna kobietą.

Gość phadwao
tak, nie mam co robić i sprzedaję go na kafeterii - litości. w sumie ciężko tu kogoś znaleźć do jakiejkolwiek normalnej dyskusji.

Gość Mąż na Rykowisku
ze mną możesz podyskutować i nie tylko :P

Gość gość
gość Rescator555, ma bardzoe luzne podejscie do ...zycia intymnego xx x nie luznie tylko k*******nowate :O

Gość gość
W*********j rescator debilu

Gość gość
bo trabant ma więcej oleju niż ty

Gość gość
a dajcie spokój,ja Rescatora już na niejednym topiku widziałam, zawsze pierdzieli takie głupoty,z nim gadac to jak z scianą ;)

Gość gość
Tylko że to gdzie jak to nazywasz ''ktoś włożył'' i że to dla niego nic ponad to nie znaczy wynika właśnie z braku uczuć wyższych ...Nawet tego nie umiesz skojarzyć, jak wielki ma to związek.I nie dla każdego jest to czymś takim jak pojsc do wc i sie wy .... ć za przeproszeniem.Niektórzy w przeciwienstwie do ciebie potrafią kochać i wiedzą że pewne gesty i zachowania nie są czymś nic nie znaczącym.Ale by to wiedzieć trzeba mieć nieco bardziej rozwiniętą psychikę,ktoś o mentalności psa obwąch*jącego każda piczkę tego nie zrozumie.

Gość gość
ściana nie ma tak nasrane pod deklem :O

Gość gość
rescator n*******la jak stara zjechana, ups, zacieta plyta zalosny facecik z kompleksami