Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam zaprosic na komunie

Polecane posty

Gość gość

Przyrodniego brata mojego syna? Moj ex ma panienkę i maja bekarcika,zaprosilam tylko exa,zastanawiam sie czy ich dzieciaka tez powinnam,syn ma z nim kontakt raz-dwa w roku bo mieszkaja za granica, dzieciak ma 2 lata. Z jednej strony nie chce żeby on wzbudzal tego dnia większe zainteresowanie niż mój syn,i żeby ex,o ile sie pojawi poswiecal czas ich bachorowi. Z drugiej strony moglabym zagrac dobra ciocia i zrobić na zlosc konkubinie exa bo ona nie jest zaproszona i bylyby wspolne fotki,nawet z ich dzieckiem.

Gość gość
ale masz problem kobieto,masakra!

Gość gość
Obrzydliwa jesteś.Wasz syn jest cacy, ale syn exa to bękarcik? I nie pisz, że to normalne określenie dziecka pozamałżeńskiego bo w kontekście Twojej wypowiedzi ma ono jednoznacznie pejoratywny wydźwięk.

Gość gość
Oj tam uzylam tego slowa bo takie moje negatywne emocje wzbudza,odkad sie pojawila ta sucz,a później dzieciak byly stracil zainteresowanie naszym synem,dzwoni 2-3 razy w roku tylko!!

Gość Sandra 1000000
oj myślę ze twój ex nie przyjedzie na te komunijkę . Wy katolicy od siedmiu boleści :( Dlatego właśnie nie chrzciłam swojego dziecka

Gość gość
Autoreczko, pamiętaj żeby wyspowiadać się z nienawiści, którą pałasz do tej kobiety, a co gorsze do 2-letniego dziecka

Gość gość
Ciekawe czy wy jestescie takie wszystkie dobroduszne i uwielbiacie nexy i ich bachorów. Dla mnie mój syn jest najwazniejszy a ze tatus i nim zapomnial bo ma nowa "rodzine" to chcialabym zrobić mu na zlosc jak sie da,bo o dziecku pierworodnym sie nie zapomina

Gość gość
pisząc, żebyś się wyspowiadała, miałam na myśli to, że pokazujesz jak obłudni są niektórzy katolicy, przed ołtarzem będziesz rżnęła świętą, a ziejesz nienawiścią jak smok

Gość gość
A moze i zieje o co z tego,pytanie dotyczylo czegoś innego jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
nie zapraszaj nikogo na komunię, w ogóle jej nie organizuj, bo to obłuda z twojej strony

Gość gość
Komunie ma mój syn nie ja,on przyjmuje jezusa do serca,nie będę go tego pozbawiać bo nie cierpię rodzinki exa.

Gość gość
zapros go z bachorem,ex sie niech wscieka.aha,i traktuj zle tego malego,np.jak ostatniemu daj cos do jedzenia,albo pomin go w czyms,np.ojej zapomnialam ze to dziecko tez jest tutaj,czy cos w tym stylu.kochana,ja Ciebie popieream:Di masz racje,to nie dziecko,to bachor.

Gość gość
16:03 wreszcie ktoś normalny,kto szczerze rozumie ze nie będzie milosci do next suczy i ich bachorka. Sam jest ex sobie winien bo olal nasze dziecko a tamtemu wszystko pcha w d**e, za co mam go lubić?ze zabral ojca mojemu synowi,ze pod wplywem suczy on sie rzadko kontaktuje,olewa jak do niego pisze,nawet jeśli tylko w sprawie dziecka.Myslalam żeby zaprosic ich dzieciaka a potem wstawic na fejsa wspolna focie,hehehe,to bylaby smaczne zamieszanie.