Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena__

Potrzebuję wsparcia:)

Polecane posty

Gość Milena__

Cześć dziewczyny:) Jestem tu nowa więc zakładam nowy wątek... Potrzebuje wsparcia z waszej strony:) Staram się z narzeczonym o dzidziusia już od trzech miesięcy, ostatnio miałam bardzo dużo stresów i niestety się nie udawało aż do tej pory (przynajmniej tak myślę). Dlatego zwracam się do was z pytaniem co o tym sądzicie:) A więc tak powinnam dostać okres dwa dni temu a tu zamiast tego dostałam biały śluz który w niewielkich ilościach ale się cały czas utrzymuje, ponadto moje piersi są strasznie obolałe (jeszcze nigdy tak nie miałam) i do tego brodawki są powiększone i takie jakby napuchnięte. Na piersiach są widoczne żyłki. Ogólnie czuje się tak jakby się udało , mam takie przeczucie no i moje ciało wysyła również takie znaki:) Biorę kwas foliowy na wszelki wypadek już od jakiegoś czasu. Kupiłam również test ciążowy ale nie mam odwagi go zrobić, boję się że może jeszcze za wcześniej i test wyjdzie negatywnie, nie chcę się rozczarować... I właśnie dlatego chyba potrzebuję rozmowy i wsparcia z innymi doświadczonymi Paniami:) Wiem, że lekarzami nie jesteście ale przecież doradzić i wypowiedzieć się możecie a ja przynajmniej się troszkę uspokoję bo ciągle o tym myślę:)

Gość gość
zrób test :) przestaniesz się zastanawiać a już teraz test wykonany o każdej porze dnia pokaże czy jesteś w ciąży

Gość Milena__
Dziękuje za odpowiedź:) Może ktoś jeszcze się wypowie?:) Powiedzcie jak to było u was, jakieś dolegliwości?:)

Gość gość
miałam podobnie z tym sluzem i miałam bardzo wrażliwe sutki. Teraz jestem w 26 tc :) nasze starania trwały 7 miesięcy i też bałam się zrobić test :)

Gość gość
Ja bym nie wytrzymała i zrobiła test.Zawsze mozna powtorzyć po kilku dniach dla pewności jak w dalszym ciągu bedzie brak @. wiadomo piersi bolą na początku ciąży, ale przed okresem też mogą boleć. Odnośnie śluzu to nie pamietam jak to u mnie było.

Gość Milena__
Bardzo dziękuje za odpowiedzi:) Nie wytrzymałam i zrobiłam test- jestem w ciąży- piękne dwie krechy!:)