Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci proszeni o odpowiedź...tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość

poznajesz dziewczynę, okazuje się, że jest dziewicą - ma 24 lata....pierwsza Twoja myśl to? czy faceci myślą, że z kobietami w wieku ~24 i więcej, które są dziewicami jest coś nie tak?

Gość jagoda rozgnieciona
To zależy od stanu jej umysłu i predyspozycji libido co sobie pomyślę.

Gość gość
Generalnie mężczyzną dziewictwo nie przeszkadza a częściej imponuje zupełnie odwrotnie niż dla kobiet bycie prawiczkiem.

Gość gość
*mężczyznom

Gość gość
właśnie chodzi mi o to czy faceci nie boją się, że dziewczyna ma bardzo niskie libido/jest aseksualna? to nie jest pierwsza myśl?

A co mam myśleć ? Jak nie chciała uprawiać seksu to nic w tym złego.

Gość gość
niemozliwy A co mam myśleć ? Jak nie chciała uprawiać seksu to nic w tym złego. x I tak myśli przeciętny facet natomiast kobieta gardzi i poniewiera prawiczkiem.

Gość gość
skoro tak myśli przeciętny facet to mnie pocieszyliście ;P

Gość gość
konkretna odpowiedź, dziękuję ;)

Gość gość
Dziewice są tak samo poszukiwane jak prawiczki to ogromna zaleta

Gość jagoda rozgnieciona
Dziewica, prawiczek jakie to ma znaczenie skoro i tak najważniejszy moim zdaniem jest umysł. Na co komu głupia i tępa nie dziewica albo nie prawiczek o mentalności ciecia albo księdza?

Gość gość
Gowno wiesz to oznacza, że sie szanuje i czeka dla tego jedynego proste! A wy kobiety tego nigdy nie zrozumiecie bo jestes za puste

Gość gość
no wiadomo, że nie oceniamy przez to ludzi. patrzymy na całokształt ;) no ale w dobie gdzie wszystko ocieka seksem, wiek inicjacji jest dużo niższy niż jeszcze parę lat temu...zastanawiam się czasami jak to jest odbierane?

Gość gość
Miłość się opiera na tym że nie zależnie czy kobieta daje czy nie to powinien być przy niej nawet 3lata zwiazku i to nie jestes zwiazane z aseksualnoscia tylko szanowanie sie

Gość gość
Pytanie było o świeżą znajomość, zarzućmy dygresje o związkach z wieloletnim stażem bez seksu, bo to zupełnie inny temat

Gość gość
ja w pracy mam kolezanke,ktora ma 32 lata i od 7 nie miala faceta jak twierdzi.A jest zdrowa jak nie wiem:-) czyli troche dziwna sytuacja:-)

Gość gość
Jak facetowi chodzi o seks to nie jest ciebie wart i zrozum to

mi to wisi i tak z żadną nie będę, nie muszą mi nic mówić .... a to że jest dziewicą OZNACZA ŻE zwyczajnie nikt jej nie chciał, a robić z byle kim nie będzie, NIE DZIEWICE TEŻ SIĘ SZANUJĄ, NIE KAŻDA D******PY KAŻDEMU .... dziewica po pierwszym razie już się nie szanuje? bo prawie każda robi to z tym jedynym ALE ZWIĄZKI SIĘ ROZPADAJĄ

mi to wisi i tak z żadną nie będę, nie muszą mi nic mówić .... a to że jest dziewicą OZNACZA ŻE zwyczajnie nikt jej nie chciał, a robić z byle kim nie będzie, NIE DZIEWICE TEŻ SIĘ SZANUJĄ, NIE KAŻDA DAJE / DU/PY KAŻDEMU .... dziewica po pierwszym razie już się nie szanuje? bo prawie każda robi to z tym jedynym ALE ZWIĄZKI SIĘ ROZPADAJĄ

Gość gość
dla mnie nie ma znaczenia 20 czy 30 lat co z tego ? jezeli szaleję za nią i myslę o niej poważnie to jakie to ma znaczenie dzisiaj ludzie nakręcają się w sferach intymnych do tego stopnia że bez wielkiej pały bzykania na prawo i lewo zdradzania żony czy dziewczyny facet w innym wydaniu nie jest modny to samo dotyczy kobiet uff...

Gość łukasz mazowieckie
Dziewczyno, ozłociłbym Cię :) I pięknie wprowadził w ten cudny intymny świat :) Naprawdę.

Gość człek77
fajna sprawa... :-)

Gość gość
homoseksualizm to PREFERENCJA SEKSUALNA,a nie zboczenie. Zboczeniem jest biseksualizm,bo jak ktos nie wie czy kocha kobiety,czy mezczyzn,to znaczy,ze cos z nim nie tak.

Zboczeniem jest biseksualizm,bo jak ktos nie wie czy kocha kobiety,czy mezczyzn,to znaczy,ze cos z nim nie tak. x kiedyś zboczeniem nazywano homo, bo jak można kochać tą samą płeć? więc bi TEŻ NIE SĄ ZBOCZENIEM

Teraz tez sa tacy co homo nazywaja zboczeniem. I jakos dziwnie sie sklada, ze czesto sa to te same kregi umyslowe, ktore propaguja dziewictwo. x tu się NIE zgodze, dla mnie pedalstwo jest chore, ale nie propaguje dziewictwa kobiet

ale skoro ja taki jestem to dużo osób też takich jest, WIĘC NIE JEST TO CZĘSTO, NIE masz statystyk

Gość gość
Kult dziewictwa - jako norma kulturowa (w kulturach na wszystkich kontynentach) kontra wyklęte przez przedstawicieli wszystkich (albo niemal wszystkich) narodów homoseksualizm. Oczywiście czasy się zmieniają, teraz dziewictwo jest niemodne, a modne jest być homoseksualistą, ale to tylko w tv, ewentualnie wyzwolonych metropoliach liberalnych krajów.

ten kto myśli tak jak ja nie przyłączył się do tych marnych kilku tysięcy, więc nas jest więcej

Gość gość
homo to preferencja seksualna. Ich preferencja seksualna to ta sama płeć. hetero preferuje plec odmienna od swojej. Preferencja jest to z definicji przedkładanie czegoś nad coś innego, stawianie kogoś wyżej niż kogoś innego Jezeli ktos (bi) traktuje obie płcie równo i nie stawia jednej płci wyżej jak drugą,to nie ma tu mowy o jakiejkolwiek preferencji. Dlatego biseksualizm NIE JEST preferencją seksualna,a zwyklym zboczeniem