Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci proszeni o odpowiedź...tylko szczerze

Polecane posty

to tak jakbyś na paradzie równości zobaczył tysiąc pedałów i stwierdził, faceci często są pedałami

Gość goscjedenzwielu
2014-05-08 19:47:10 [zgłoś do usunięcia] Rescator555 >>Oczywiście czasy się zmieniają, teraz dziewictwo jest niemodne, a modne jest być homoseksualistą, ale to tylko w tv, ewentualnie wyzwolonych metropoliach liberalnych krajów.<< Ciekawe czy ktos zostal homo, dlatego, ze to "modne"? ================= mylisz przyczyne ze skutkiem.Lobby homoseksualne pracowalo nad tzw tolerancja dla tego zboczenia od dziesięcioleci. Teraz lobby pedofilow robi te sama 'robote", aby zostało to akceptowalne. Na razie odbywa się dyskusja nad obniżeniem wieku dzieci, od którego bylby karany kontakt seksualny z małoletnim. doszukiwanie się postępu cywilizacyjnego z wolnoscia seksualna jest tez kompletnym pomyleniem pojec: cywilizacja grecka i rzymska upadly wlasnie w momencie, kiedy moralność siegala dna.

zboczeniem to walenie w d**e facetowi, bo natura zaprojektowała nas inaczej, ale nie pedały uznały to za "preferencje"

Gość gość
Tworzy się postęp w krajach, które maja na to PIENIĄDZE, w krajach, które wspierają przedsiębiorców, nie zauważyłam aby np. Lady Gaga promująca wspomniane wartości wspierała postęp, wręcz przeciwnie - ogłupia społeczeństwo.

Gość goscjedenzwielu
2014-05-08 20:19:50 [zgłoś do usunięcia] Rescator555 >> cywilizacja grecka i rzymska upadly wlasnie w momencie, kiedy moralność siegala dna.<< Upadly rozne cywilzacje, starozytnego Egiptu, Inkow, Majow itd. I co, wszedzie moralosc siegala dna i to bylo przyczyna upadku. W Trzeciej Rzeszy moralnosc byla na bardzo wysokim poziomie i tez upadla. ================ gratuluje wiedzy:-D starożytny Egipt i jego kazirodcze związki....Inkowie, Majowie?to jakiś argument? trzecia rzesza porownywana do cywilizacji????? Wybacz, ale z takimi argumentami trudno dyskutować. NASZA cywilizacja wlasnie się stacza, bo jak w każdym wypadku , należy zachować zloty srodek, a rozwiazlosc nie jest wyznacznikiem postępu.

NASZA cywilizacja wlasnie się stacza, bo jak w każdym wypadku , należy zachować zloty srodek, a rozwiazlosc nie jest wyznacznikiem postępu. x a co cie obchodzi cała cywilizacja? żyj w zgodzie z sobą i daj żyć nam po naszemu

Gość gość
Mnie obchodzi cywilizacja :) To cecha ludzi o otwartym umyśle, że myślą o czymś więcej niż żeby zjeść, wyspać się, zabawić.

Mnie obchodzi cywilizacja To cecha ludzi o otwartym umyśle, że myślą o czymś więcej niż żeby zjeść, wyspać się, zabawić x raczej żal ci d**e ściska że inni czują się szczęśliwi

Gość goscjedenzwielu
2014-05-08 20:29:23 [zgłoś do usunięcia] claude speed NASZA cywilizacja wlasnie się stacza, bo jak w każdym wypadku , należy zachować zloty srodek, a rozwiazlosc nie jest wyznacznikiem postępu. x a co cie obchodzi cała cywilizacja? żyj w zgodzie z sobą i daj żyć nam po naszemu =============== a ten jak zwykle ni ch*a nie rozumie co czyta:-D Przeciez to ty jesteś przeciwnikiem pedalstwa, wiec czemu nie odniesiesz się do tych homo "niech zyja zgodnie ze sobą"? Bredzisz , filozofujesz, tylko jak zwykle bez zrozumienia. cywilizacja mnie guzik obchodzi, nie zamierzam nikogo ratować, mysle tylko i wyłącznie o własnych przyjemnościach, a jedna z nich jest niezadawanie się z idiotami:-D

Gość gość
tak szczęśliwi jak Ty? :)

Przeciez to ty jesteś przeciwnikiem pedalstwa, wiec czemu nie odniesiesz się do tych homo "niech zyja zgodnie ze sobą"? x też czytaj że zrozumieniem NIGDZIE NIE NAPISAŁEM ŻE TEGO ZABRANIAM, ale uznaje że to chore

Gość gość
Taaa Putin jest prawiczkiem 🖐️

Gość goscjedenzwielu
2014-05-08 20:35:38 [zgłoś do usunięcia] Rescator555 >>NASZA cywilizacja wlasnie się stacza,<< Cos jestem dziwnie przekonany, ze jesli nasza cywilizacja upadnie to nie przez "rozwiazlosc", ale raczej przez nacjonalizmy, a to jest wartosc wyznawana przez osoby bedace wrogami takze swobody seksualnej. ==================== sadzisz wiec, ze najlepsza forma rozwoju jest tolerancja na wszelkie odmiany seksulanych preferencji, brak jakichkolwiek moralnych hamulcow? ...ze tam, gdzie jest rozwiazlosc, tam "ludziom się zyje dostatnio"??? To tak , jakby uwazac, ze najlepszym przedsiębiorstwem jest burdel, bo mało tego, ze się zarabia kase to i ma się z tego pprzyjemnosc. Mysle, ze postep zależy od UMYSLU a nie od doopy.

a co wam do tego czy dziewczyna trzyma cnotę? dlaczego tolerujesz walenie w d**e przez pedałów, a nie tolerujesz dziewic? ICH BLONA NIE TWOJA

Gość goscjedenzwielu
ja wlasnie widze te roznice. Naprawde nie interesuje mnie kto z kim spi, o ile to nie dotyczy przypadkow skrajnych ( np. dzieci). Nie lubie natomiast nachalnej propagandy homo, wszelkich zboczen - niech one sobie będą, bo były ZAWSZE, ale kiedyś przynajmniej uważano je za zlo. Z Twoich wypowiedzi niejednokrotnie wynika pewien rodzaj zgody na wszystko i wszędzie:-D To nie my wymyslilismy zdrady, homoseksualizm, sado-masochizm itp. .itd., ale jest roznica miedzy tolerancja tego typu zachowan, a akceptacja z uśmiecham na ustach, bo ..och, ach..jacy to my jesteśmy postępowi!!! Znasz to powiedzenie : 'tylko smieci plyna z prądem"? Ja mam swoje zasady, swoje zdanie, wiec nie musze przyklaskiwać każdemu.

Gość gość
Dojrzała kobieta delektuje się swoją seksualnością, co czasem oznacza chowanie jej, nie oddawanie jej po pijaku czy przypadkowemu facetowi...

to inaczej, co ci do tego że kobiety trzymają dziewictwo? jesteśmy wolnymi ludźmi, każdy ma wybór

Gość gość
"No jesli przez pare lat spotyka tylko pijakow lub nieciekawych facetow, to niewatpliwie powinna zmienic srodowisko w ktorym sie obraca." aLBO PÓJŚĆ Z DUCHEM SWOBODY I ZDECYDOWAĆ SIĘ NA NIEZOBOWIĄZUJĄCY SEKS, bo tacy są teraz faceci, preferują jak Ty "wolność"

Gość goscjedenzwielu
2014-05-08 21:08:51 [zgłoś do usunięcia] Rescator555 >> Twoich wypowiedzi niejednokrotnie wynika pewien rodzaj zgody na wszystko i wszędzie<< To, ze tak rozumiesz moje wypowiedzi to swiadczy niestety o braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniem. Pisalem tylko, ze nie widze sensu w trzymaniu "przestarzalej" cnoty, a na innych tematach, ze monogamie uwazam za przezytek. Jesli to dla ciebie znaczy "wszystko i wszedzie" to kto z nas dwoch jest ekstremista. ============== No patrzaj:-D jesteś tak "skomplikowany", ze trudno cie zrozumieć i moje skromne zasoby sa za male aby objac twoja głębie rozumowania..heheheh Przeczytaj jeszcze raz co napisales " przestarzala cnota"..czy to ty ustalasz jakies warunki czasowe, kiedy kobieta ma już być rozdziewiczona? bo po tym twoim terminie , to już jest pewnie nienormalna, bo nie starcila cnoty do ..ilu lat? 15, 20, 30 ? Może pozwolisz decydować o tym jej samej? bo to jakby nie było, jej decyzja i jej blona. Monogamia jest przeżytkiem dla zdradzających. Dla wiernych jest zwyczajna norma. Nie chce robic tu wycieczek osobistych, ale może bys zmienil zdanie co do monogamii, gdybys dostal maila od zony, ze ona się wlasnie puszcza , kiedy ty zarabiasz na te szynke do chlebka? No nie..ty jesteś tolerancyjny w kwestii seksu, wiec dla ciebie to nie jest zdrada. Niech zyje poligamia:-D

to uważaj sobie za głupie, ale nie musisz ciągle pier/dolic kobietom żeby na siłę szukały partnera do seksu(pewnie w zamyśle o sobie ha ha, żeby częściej ci du/py dawały)

Gość gość
swoja opinią na temat monogamii podziel się z partnerką, która czeka na szynkę do chlebka :)

Gość booooooooooooochaj
dziewica 24 lata myślę co z nią nie tak ?

Gość goscjedenzwielu
Alez niech trzyma sobie ta blone i do 50lat. Jej sprawa. Ale ja mam prawo uwazac to za glupie i dzielic sie tymi pogladami z tymi ktorzy chca czytac. Mam tez prawo miec wlasne zdanie do co do monogami i tez dzielic sie tymi pogladami. Chyba na tym polega forum dyskusyjne, czy nie? A na tematy osobiste nie mam zamiaru dyskutować ============== dyskutujesz na tematy osob trzecich, prawda? Dajesz rady, wypowiadasz swoje zdanie...a niby dlaczego nie chcesz podyskutowac o SWOICH tematach?Bo to już co innego prawda/ jezeli to dotyczy osob trzecich- zdrada, puszczanie się, seksoholizm , homoseksualizm- to każdy ma bardzo wiele do powiedzenia. kiedy to jego dotyczy osobiście, to jakos się inaczej wypowiada:-D wtedy nawet tej toleracji jest jakby mniej... No wlasnie...wolny kraj..można i pisać i czytac co się chce.:-D Przynajmniej jest smieszno i straszno,:-D

Gość gość
Nie bądź hipokrytą, skoro tak otwarcie prezentujesz swoje poglądy, to w życiu prywatnym miej odwagę powiedzieć kobiecie: nie jestem monogamistą. Ach zapomniałam, ty jesteś otwartym umysłem i tworzysz postęp, zatem wolno ci być kretynem i tchórzem bez jaj.

Gość goscjedenzwielu
Przeciez juz napisalem, ze mialem 37 kobiet przed slubem i 73 kochanki po slubie. Wiec mozesz tylko zazdroscic ================ CZEGO zazdroscic? :-D wyobraźni marzycielu??????? mysle, ze należy odciąć z tych wyliczen 7 , i wtedy zostanie to , co może być realne.:-D :-D 3 i 7...hahahahahaha

Gość goscjedenzwielu
tfu! 2X3....:-D

Gość gość
Przeciez juz napisalem, ze mialem 37 kobiet przed slubem i 73 kochanki po slubie. Wiec mozesz tylko zazdroscic ================ CZEGO zazdroscic? wyobraźni marzycielu??????? mysle, ze należy odciąć z tych wyliczen 7 , i wtedy zostanie to , co może być realne. 3 i 7.. x facet NIE ZROZUMIAŁES O CO MU CHODZI

Gość gość
Jesteś bardzo ograniczony, cała dyskusja z innego topiku, to tylko grzeczna maska, pod którą kryje się cwaniak-hipokryta, tłumaczący się sam przed sobą. Moje przewidywania były trafne, czeka nas apokalipsa, ludzie zapatrzeni w czubek własnego nosa, och postępowy chłopcze! Odchodzę zdołowana w noc ;)

Gość goscjedenzwielu
08.05.14 [zgłoś do usunięcia] Rescator555 >>CZEGO zazdroscic? smiech.gif wyobraźni marzycielu<,< No dobra, zdemaskowales mnie. Mialem tylko jedna, dala mi d**y dopiero trzy lata po slubie i od tej pory daje tylko w rocznice. Dlatego jestem taki ciety na cnotki. Teraz zadowolony ? ====================== jesteś cięty na cnotki, na doopadajki, na kazda kobiete. Masz problemy seksualne, ale to już twój problem. Siedzisz samotnie gdzies tam-gdzies tam i starasz się robic za krola internetu. Wesolych swiat! :-D

Gość goscjedenzwielu
:-D owszem, popierasz doopodajki, z nadzieja, ze jakas ci wreszcie da i będziesz jojczyl na tym forum. twoja zona tez oczywiście należy do tych wyzwolonych i dających każdemu chetnemu? Bo przecież po tylu latach w malzenstwie z toba ,już ja przekonales do swoich swobodnych opinii i teorii? odpowiedzi nie oczekuje, wiec sobie daruj te marne filozofie.