Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z zabronionych rzeczy jadłyście karmiąc piersią

Polecane posty

Gość gość

bo ja czekoladę, orzechy, owoce

Gość gość
A jakie to są rzeczy "zabronione" bo pierwsze o takich słyszę?

Gość gość
kielbaske z grilla, frytki

Gość gość
wszystko jadłam bo karmiłam mm. i nie musiałam sama się oszukiwać i wymyślać jak miałam ochotę na coś "zabronionego", ani martwić się czy zrobiłam dziecku tym krzywdę czy nie. wbrew pozorom - butelka równała się zdrowe dziecko i szczęśliwa mama.

Gość gość
Wszystko jadłam bo nie ma czegoś takiego jak rzeczy zabronione podczas karmienia piersią.

Gość gość
karmię piersią i jem wszystko, wczoraj wieczorem na przykład zjadłam sporo czosnku i całą cytrynę, dziecku nic nie było.

Gość gość
odpowiem na pytanie ale raczej to będzie co piję a nie co jem: piję czasami napoje gazowane typu cola lub sprite bo mam na nie ochotę :) i czasami piję też małe piwko desperados albo kieliszek czerwonego wina

Gość gość
Ja również wszystko jadłam, nieraz nawet piwo wypiłam. Z dzieckiem wszystko ok. Karmiłam 16 miesięcy. Córka ma prawie 4 lata. Nawet zaraz po porodzie najadłam się winogrona, bo byłam tak głodna, a niczego innego akurat pod ręką nocą nie miałam.

Gość gość
Ja też przy dwójce normalnie jadłam. Problemów nie było

Gość gość
ja pamiętam że też jadłam wszystko choć choć gdy zjadłam orzeszki mała dostawała kolek i gazów jak przestałam je jeść to nie było już problemu może coś w tym jest sama nie wiem

Gość gość
No a ja sie najadlam zielonego groszku i dziecko plakalo,pomyslalam moja wina... ale na drugi dzien tez zjadlam i bo ok:P tak wiec jadlam wszystko wlaczniebz czekolada,truskawkami,miodem itp. Nic dziecku nie bylo a jak mial kolke to i po marchewce gotowanej i kurczaku.

Gość gość
nie ma czegos takiego jak zabronione rzeczy, sa tylko glupie zabobony powtarzane przez rownie glupie baby (w tym niedouczone polozne a nawet niedouczonych lekarzy), tylko w naszym kraju ten chory mit ma sie dobrze... ale mamy dostep do internetu i wyniki badan, glupota jest slepo wierzyc we wszystko bez sprawdzenia podczas kp jadlam wszystko na co mialam ochote

Gość gość
ja nie karmiłam piersią, ale mama mi mówiła że normalnie poszaleli wiadomo wzdymających ie tyle że nie jadła ile jadła mniej, ale jadła wszystko.