Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona1411

OKROPNE SWĘDZENIE

Polecane posty

Gość wystraszona1411

Witam, od kilku dni strasznie swędzą mnie mniejsze wargi sromowe, łechtaczka i wejście do pochwy. Po prostu nie mogę aż w miejscu usiedzieć. Nigdy wcześniej czegoś takiego miałam. Zdarzały się infekcje grzybicze, ale świąd mi nie dokuczał, tylko miałam nieprzyjemne upławy. 3 tyg temu badałam się u ginekologa i wszystko było w porządku. Od tygodnia mam nowego partnera, jednak zabezpieczam się plastrami, więc po co komu myśleć o gumkach... -,- Czy to może być jakaś choroba weneryczna? Rzecz jasna pójdę do ginekologa, tylko, że teraz mam miesiączkę, więc muszę poczekać aż się skończy. Co to może być? Wolę być przygotowana psychicznie przed wizytą...

Gość wystraszona1411
czy ktoś mógłby się wypowiedzieć?

Gość wystraszona1411
nie k****, myję się tylko raz w roku na święta... -,- liczyłam na coś inteligentnego

Gość JednaTakaSuka
no rozsądkiem to się nie wykazałaś... miej nadzieję, że złapałaś tylko od niego jakieś "błahe" zakażenie a nie kiłę czy hiv...

Gość gość
Módl się aby to nie było coś poważniejszego. Gumka przy zmianie partnera to podstawa!!! Konsekwencje braku odpowiedniego zabezpieczenia, mogą być dla ciebie bardzo odczuwalne!!! Tutaj masz artykuł na temat "swędzących problemów" http://kobiecosc.info/swedzenie-stref-intymnych/ Trzymam kciuki aby to był tylko jakiś grzybek;)

Gość gość
Skakała pszczółka z kwiatka na kwiatek i znalazła grzyba.

Gość wystraszona1411
żadne z kwiatka na kwiatek, to jest mój drugi facet w życiu jeśli chodzi o seks i "jesteśmy" ze sobą kilka miesięcy.

Gość gość
Kiedy ja miałam grzybicę to swędzenie i pieczenie było nie do wytrzymania oprócz tego serowate upławy więc myślę że to raczej grzybica. Dla pewności aby nie leczyć się niewłaściwie zrób sobie posiew z pochwy, na wynik czeka się 5 dni. Pamiętaj aby odbudować mikroflorę np. przy pomocy probiotyku dopochwowego invag, który zawiera aż 3 szczepy bakterii kwasu mlekowego, dzięki czemu skutecznie kolonizuje pochwę.

Gość gość
nie kojarzę choroby wenerycznej której głównym objawem jest swędznie i pieczenie, raczej wygląda to z opisu na grzybicę, no przynajmniej u mnie grzybica zawsze=swędzenie,pieczenie.Pomaga clotrimazolum, tatntum rosa, invag przez jakiś tydzień, a jak nie pomaga to zostaje lekarz i leki doustne-może poproś też dla faceta???