Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem poł roku po cesarce i zaszłam w ciążę

Polecane posty

Gość gość

co teraz :((

Gość gość
urodzisz dziecko ;)

Gość gość
No ale co to za pytanie? Jak jesteś w ciąży to już musisz urodzić i tyle.

Gość gość
To masz d***** problem

Gość gość
durne odpowiedzi... Jak z ciążą będzie coś nie tak to nie musi rodzić.. Zresztą jak nawet wszystko okej to i tak moze usunąc to jej życie.. Autorko wszystko bedzie dobrze nie raz kobiety szybciej zachodzą w ciąże i nie ma żadnych komplikacji. Idź do lekarza niech oceni jak wygląda blizna po cesarce.

Gość gość
no ja czekam na kolejną ciąże 13 miesięcy bo tez po cesarce i wcześniej się boję :(

Gość gość
kurcze troche wsparcia proszę :((

Gość gość
pół roku po, to i tak nie tak źle ;). będzie dobrze :)

Gość gość
Wsparcia? Trzeba było myśleć i odczekać chociaż rok a nie tak wcześnie zachodzić w ciążę. I nie mów, że to była wpadka bo nie żyjemy w sredniowieczu a antykoncepcja jest dostępna bez problemu.

Gość gość
Mojego Meza bratowa zaszla w ciaze 3 miesiace po cc, mimo zabezpieczania sie teraz jest w 8 miesiacu ciazy ona i maluch sa zdrowi i nic sie nie dzieje. Idz do lekarza na wizyte on przeciez Ci powie czy wszystko jest ok. Takie rzeczy sie zdazaja i teraz bedziesz Mama slicznej dwojki dzieciaczkow :) Nie ma sie o martwic tak na zapas bo szkodzisz swojej ciazy bardziej niz to, ze jestes krotki czas po cc.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Wsparcia? Trzeba było myśleć i odczekać chociaż rok a nie tak wcześnie zachodzić w ciążę. I nie mów, że to była wpadka bo nie żyjemy w sredniowieczu a antykoncepcja jest dostępna bez problemu. to ze nie masz mozgu i sie faszerujesz hormonami, ktore robia spustoszenie w twoim ogranizmie to gratuluje - nie oczekuj, ze kazda tak robi. Teraz praktycznie wszystkie kobiety sie staraja o dziecko kiedys rodzily jedno po drugim, ciekawe czemu?

Gość gość
w ciągu 3,5 roku urodziłam troje dzieci (trzy porody żeby nie było wątpliwości) przez CC i nie było żadnych problemów;) mam nadzieję, że pocieszyłam;)

Gość gość
co to znaczy zajsc mimo zabezpieczenia? ja od 7 lat zabezpieczam sie tylko gumką i dziecka nie mam, mozna? można!

Gość gość
Może jesteś bezpłodna - u nas na studiach też była taka co uważała że nie ma jak prezerwatywy a teraz wiadomo,że dzieci mieć nie może... Nic się nie martw - nie jesteś jedyna i będzie dobrze.

Gość gość
no ale skoro prezerwatywa nie pękła a facet nigdy nie wchodzi bez to skuteczność jest 99%, ten 1 % to jeśli peknie, ale skoro nie to nie ma bata żeby zajść

Gość gość
19:44- to ile czasu było pomiedzy porodem i zajsciem? 5-6 miesięcy? podziwiam

Gość gość
19.57 Bata to nie ma wtedy, jak zyjesz w celibacie. Ja zaszlam w ciaze uzywajac prezerwatyw plus, zeby miec pewnosc, w dniu stosunku i dzien po sprawdzalam owulacje testerami. Prezerwatywa nigdy w zyciu mi nie pekla, testery wykazaly brak owulacji, a ja zaszlam w ciaze w 6 dc. Rodze w przyszlym miesiacu.

Gość gość
no to miałaś jakiegoś pecha nad pechami, który jest bardzo bardzo rzadko zdarza, że 6 dnia cyklu i jeszcze gumka nie pękła...

Gość gość
Lekarz powiedzial to samo :) Ale nie zmienia to faktu, ze mozna sie zabezpieczac, wszystko pozornie dziala, a w ciaze sie zachodzi. 100% pewna jest szklanka wody zamiast.

Gość gość
a ten pech ;), to była twoja pierwsza ciąża? to niesamowicie płodna jesteś :)

Gość gość
Ludzie nie wiecie chyba że po ciąży płodność może wrócić w najmniej spodziewanym momencie tj. mimo że jeszcze nie było miesiączki to już jest owulacja i tu żadne mity że jak sie karmi piersią to się nie zachodzi się nie sprawdzają. Po prostu trafili na pierwsza owulację

Gość gość
w ciągu 3,5 roku urodziłam troje dzieci: w drugą ciążę zaszłam 17 miesięcy po pierwszej CC w trzecią ciążę zaszłam 10 miesięcy po drugiej CC między pierwszym a drugim dzieckiem jest różnica 2 lata, między pierwszym a trzecim dzieckiem jest różnica 3 lata i 7 miesięcy; nie ma co podziwiać

Gość gość
P/i/z/d/a swędziała to teraz nie stękaj

Gość gość
w ciągu 3,5 roku urodziłam troje dzieci: moje dzieci wszystkie były planowane

Gość gość
Mama ci nie mowila ze jak sie ***** to mozna zajsc?

Gość gość
Masakra :(