Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka rasa malego psa dla dziecka?

Polecane posty

Gość DogLover
York dla małego dziecka? Broń Boże! Moja teściowa to typowa "dziunia", czy jak kto tam nazwał. Dom w różu, ona w różu, 3 yorki. Nie jeżdżę do niej, bo kompletnie (te yorki) nie tolerują mojego jamnika i dzieci. Mojego pieska gryzą, dzieci tak samo. A teściowa, że to normalne ;-; Jamnika polecam, jednak szukaj spokojniejszego lub mało agresywnego. Polecam też labradora, jednak autorka tematu nie ma miejsca na wyprowadzania. Naprawdę NIGDZIE nie masz parku ani większego pasma zieleni? Polecam też Jack Russel Terriera. Są fantastyczne! Odważne, chętne do zabawy, mało agresywne, lubią dzieci i są małe :)

radzę ci wejść na forum "Dogomania" tam jest mnóstwo piesków do adopcji, są szczeniaczki i ciut starsze przetestowane do dzieci, kotów i innych psów oraz pod względem zachowywania czystości w domu dziewczyny tam piszące to pasjonatki psów, dobrze doradzą po zalogowaniu się możesz napisać w tym temaciehttp://www.dogomania.pl/forum/forums/97-Przygarne-psaże chciałbyś pieska, doradzą ci, pokażą fotki i jak się w którymś zakochasz, to go weźniesz :D

Gość gość
Bokser jest najlepszym psem dla dzieci.Uwielbiaja zabawe z dziećmi i czują się za nie odpowiedzialne.Nawet gdy dzieci mu dokuczaja bokser nie warknie a ucieknie i schowa się gdzieś w kącie .Szalenie inteligentne.Polecam strone www.boksery w potrzebie.Mam od nich przekochana grzeczna sunie

Gość gość
a może buldog francuski małe śmieszne raczej pokojowo nastawione

Gość gość
bulteriery są bardzo przyjazne, może niezbyt piękne i mają zły PR ze względu, że to psy silne ale z charakteru są meeega przyjazne. Ze sprawdzonego miejsca , szczeniak koniecznie i dobrze wychowany bulterier będzie idealny. Zwykle polecam branie psów ze schroniska i to niekoniecznie szczeniaczki ale jeśli do dziecka to pies stanowczo musi być "czysty" - bez żadnych traumatycznych przeżyć, nie odchowany tylko gotowy do ustawienia - ustawienia na typ rodzinno-dziecięcy

Gość gość
ja mam yorka i jest kochany, nic dzieciom nie robi

Gość gość
żadna, dziecku to kup pluszaka

Gość gość
My mamy 6 letniego Sznaucera muniaturke i 2 dzieci.Ta rasa wspaniale chowa sie z dziecmi , swietnie sie z nimi bawi , nigdy nie okazuje agresywnosci jest naprawde super pieskiem . Zanim zdecydowalam sie na niego pytalam ludzi ktorzy te psy maja jakie sa z charakteru i wszyscy powiedzieli ze dla dzieci ta rasa sie jak najbardziej nadaje. Kupilismy go jak mial 2 miesiace a dzieci mialy 3 lata i 1 rok .

Gość gość
nie wiem jaki debil tworzył małe psy, ale to jest krzywdzenie zwierzęta. Rozumiem, że jakaś rasa może być naturalnie mała bo takie warunki. Tworzenie celowo mutacji genetyczny, które nie są potrzebne to torturowanie zwierzęcia. W niczym to nie pomaga tylko mu przeszkadza. Tylko dlatego, że jakiemuś debilowi podoba się to.