Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzerwonaKokardka

Wózek Maxi Cosi Mura 4 opinie

Polecane posty

Gość CzerwonaKokardka

Czy któraś z Was miała/ma ten wózek? jak się sprawdza? bardzo proszę o opinie :)

Gość mariolohg
ja mam i jest super jedynie koszyk pod wozkiem maly

ja mam mure i jestem bardzo zadowolona, fajnie sie prowadzi zwinny dobrze jezdzi w terenie, co do spacerowki to sie nie wypowiem jeszcze bo maluch narazie w gondolce smiga

czerwona kokardka, tego wózka mura 4 możesz być pewna, bo to bardzo stabilny wózek z dobrze amortyzującymi kołami, kołą to jego duża zaleta

Gość gość3
Ciężki, nie da się w nim dziecka bujać, bo konstrukcja sztywna jak to te kosmiczne teraz i drogi ponad 2.500 za wersję 2 w 1 a wszystkie akcesoria musisz dokupić osobno torba, folia p.deszczowa, moskitiera, pompka do kół, parasolka i okrycie na nóżki do spacerówki. Spacerówka ma krótki daszek, do bani no i ten pałąk plastikowy zamiast normalnej poręczy w spacerówce nieporęczny totalnie. Jedyny plus to chyba to, że jest modny. Dałąm się skusić na ten badziew przy pierwszym dziecku na szczęście już go sprzedałam i przy drugim już byłam mądrzejsza.

jest duza roznica miedzy starymi modelami a nowym modelem Mura Plus 4 ja mam akurat taki i jestem zadowolona, ma lepiej oslonieta spacerowke, a sztywny wcale nie jest, a jak sie chce dziecko bujac w wozku to polecam taki na paskach, jak kieds byly, bo w normalnym to mozna amortyzatory dojechacjak sie bedzie na boki non stop bujalo...