Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka skonczyla prawo i zarabia zaledwie 1600 zł

Polecane posty

Gość gość

Ten kraj jest po prostu chory - kasa jest dla leni typu rolnicy czy gornicy, ktorym nie chcialo sie uczyc, a brakuje dla ludzi z ambicjami. Kazdy student prawa poiwnien miec gwarantowane koło 3 tysiecy na reke,

Gość gość
ja nie jestem rolnikiem,ale doceniam to że zapierniczają od świtu do nocy a ty byś z tą swoją prawniczką co jadła gdyby nie rolnicy?

Gość gość
gdyby nie rolnicy to ciekawe co bys zarla durna babo

Gość gość
poza tym rolnicy są coraz bardziej wykształceni

Gość gość
ci rolnicy ciężko pracują

Gość gość
Przecież to z całą pewnością prawo na różne głupie komentarze typu: ''fizyczni pracownicy to lenie, bo nie chciało im się uczyć''.

Gość gość
A wiesz idiotko ile dzisiejszy rolnik musi umieć. Pewnie zaraz posypią się na mnie gromy za to co napisze ale rolnicy mają bardzo często szerszą wiedze niż lekarze. Oprócz wiedzy to ciężka harówka i wszystko po to żebyś ty i twoja córa miały co do ryja włożyć Twoja córcia pewnie skończyła prawo na jakiejś prywatnej bądź katolickiej uczelni, g***o co potrafi i jeszcze narzeka.

Gość gość
A wiesz idiotko ile dzisiejszy rolnik musi umieć. Pewnie zaraz posypią się na mnie gromy za to co napisze ale rolnicy mają bardzo często szerszą wiedze niż lekarze. Oprócz wiedzy to ciężka harówka i wszystko po to żebyś ty i twoja córa miały co do ryja włożyć Twoja córcia pewnie skończyła prawo na jakiejś prywatnej bądź katolickiej uczelni, g***o co potrafi i jeszcze narzeka.