Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

właśnie pije winko ;)

Polecane posty

Gość gość
czarna wiśnia? Nie piłam. Dobra?

Gość gość
Oj,żeby nas głowy jutro nie bolały :P

Gość a_g_a_gagag
i jak dziewczyny, dziś powtórka i wieczór znowu po lampce? ;) miłego dnia Wam życzę :)

Gość gośćiófffffffffka
Witam dziewczyny :) Natchnęłyście mnie wczoraj :) Odstresuję się dziś przy browarku :) Miłego piątku :)

Gość gość
ahhh, ale Wam zazdroszczę,w taką pogodę móc się napić... :P

Gość gość
No i piąteczek :-D ,to jak? Co dziš polecacie? ;-)

Gość 3 browary to przegiecie
jestem jak najbardziej za winkiem czy piwkiem wieczorem, ale jak kobieta pisze ze konczy wlasnie 3 browara to razi ........

Gość gość
Ooo,jest Joanna od Aniołów :-/

Gość gdzie to
co to za joanna ?

Gość gość
właśnie co to za joanna od aniołów?

Gość gość
że se ktoś strzeli browarka raz na jakiś czas typu reeds malinowy to zostanie alkoholikiem ? :D przecież to jest jak oranżada. nawet upić się tym zbytnio nie można jak się sączy jedno na spokojnie pół wieczoru :D

Gość gość
zaczyna się atak umoralniaczy...... uwaga!!!!!

Gość gość
ja dołącze do grona popijających jakkolwiek to brzmi ;) uwielbiam wieczorkiem napić się winka. Latem w gorące dni zimne piwko mniam. A te reedsy nie są wcale takie bezpieczne- też dają po glowie ;)

Gość gość
trzeba wszystko w normie... pamiętam jak kiedyś za dawnych czasów każde imieniny bądź urodziny czy jakakolwiek inna feta była okazją do spędzenia fajnie czasu... a teraz obawa o wypicie jednego piwka lub kieliszka wina... podasz kulturalnie wino to zaraz że patologia i policją staszą paranoja i tyle

Gość gość
straszą... of course

Gość gość
pisałam ostatnio o tym winku zaraz pod autorką :) nie wiem co jest złego w wypiciu lampki badz dwóch wina wieczorem lub tez dwóch piwek...czesto mi sie to zdarza gdy corka zasnie a ja czekam na meża, dzis tez czekam ale akurat nie mam zadnego winka w domu wiec pewnie poprosze zeby przywiozł po pracy i napijemy sie razem po lampeczce :) osobiscie bardzo lubie carlo rosi to słodziutkie piłam tez kilka czerwonych pólsłodkich bardzo dobrych ale nazw nie pamietam bo eksperymentujemy z mężem troszke no i pojawily sie ostatnio tez biale Faust i sutter home pyszniutkie delikatne połsłodkie ale sie rozpisałam pozdrawiam wszystkie mamuski przy winku :)

Gość gość
A ja i drineczkiem z jakiejś dobrej wódki bądź mieszanki nie pogardzę :) najlepsza soplica orzechowa mniaaaam :D

Gość gość
ja tez takim pysznym drinkiem bym nie pogardzila ale jakos odkad urodzilam dziecko wódka mi nie smakuje "z kieliszka" to jeszcze nawet nie probowalam a drinki jakos tak srednio mi podchodza chyba ze wlasnie jakis dobry :)

Gość gość
to co dzis pijecie mamuski? ja czekam na meża jak cos przywiezie dzisiaj wyjatkowo :P

Gość a_g_a_gagag
ja dziś znowu winka się napije ;) na zdrowie dziewczyny :)

Gość gość
a dzisiaj to reedsik jabłkowy :) ogólnie piwa tylko smakowe, najlepiej gingers mmmm

Gość gość
do pijacych winko oblacie cala butelke jednego wieczora ? my jak popijam z mezwem, zawsze oprozniamy butelke. Nie wiem czy to nie za duzo

Gość a_g_a_gagag
ja czasem wypije pół butelki sama :D ale jak wiem że maż nic nie pije, i że rano nie mam nic ważnego do załatwienia :)

Gość gość
A ja popijam czysta soplice zamierzam sie nawalic.Dziecko spi u dziadkow a meza niema i nie bedzie gdyz pare dni temu dowiedzialam sie o jego romansie.smacznego

Gość gość
ja zazwyczaj sama wypijam butelkę. Mąż nie pije alkoholu.

Gość gość
gość A ja popijam czysta soplice zamierzam sie nawalic.Dziecko spi u dziadkow a meza niema i nie bedzie gdyz pare dni temu dowiedzialam sie o jego romansie.smacznego x x jestem z tych co się tu wypowiedziały, że jak najbardziej popijają sobie wieczorkiem co nieco, ale o Ciebie to się zmartwiłam ! Laska, chłop to nie powód żeby zacząć pić i wierz mi, że zaczniesz tak topić smutki, jak osoba z mojej rodziny, która straciła męża w wypadku. Jakby nie my i jej przyjaciele to byłoby krucho a ona tylko topiła złość i smutek...opamiętaj się póki czas !

Gość gość
Spoko nie zaczne pic przez tego s********a.odkad wiem nie wypilam nic.a dzis chce sie upic i zapomniec.nOd jutra wroce dó zycia