Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinda1983

No to 15 kg w 50 dni !

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Kolejne podejście do diety.... Ale tym razem wierzę, że się uda. Nic nie ryzykuje, ewentualnie super sylwetkę, lepsze samopoczucie, radość i szczęście ;) A tak na poważnie to bardzo chcę dotrwac do końca i wywalczyć te moje upragnione 60 kg. Kiedyś już mi się udało - czułam się niesamowicie dobrze we własnym ciele a teraz nie koniecznie :( 6 lat uutrzymywałm swą wagę ,ale po ciąży juz tylko rosłam w szerz. :( Dziewczyny - kto ze mną. Pierwszy raz zakładam wątek, mam nadzieje że coś z tego wyjdzie i ze będę mogła liczyć na wsparcie i być wsparciem dla kogoś:) Ja mam na imię Ewa, mam 30 lat, dwójkę dzieci - ważę. ...76 kg przy 165 cm wzrostu....a zamierzam ważyć 60 Narazie to chyba tyle Zaczynam od jutra a kończę za 50 dni!! Dieta ma polegać na regularnych 5ciu posiłkach (z czym mam problem), żadnych słodyczy, fast foodów, tłuszczy itp. Musze wprowadzić nawyk picia większej ilości wody a wykluczyć wszystkie inne słodkie napoje. .. Narazie to chyba na tyle w skrócie :) Zapraszam - start o godzinie 00:00 09.05.2014 a koniec 28.06.2014

Gość ryzykantka13
Ewelinda dolaczam;) mi wystarczy 10 kg ale widze ze jestes zmotywowana wiec moze temat szybko nie upadnie;)

Dzień dobry dziewczyny! Super, że jest Nas więcej :) "Kochanka franka"zazdroszczę tych 3 kg do zrzucenia :) Trzymam kciuki "Ryzykantka" napisz coś więcej o sobie przy okazji Ja jestem cala podekscytowana. Dzień zaczęłam od owsianki Activia. Musze pilnować godzin posiłków, bo to mnie gubi. W ciągu dnia nie jadam a wieczorem rzucam się na lodówkę. Trochę brak mi czasu przy dzieciach na ta regularność ale musze się zmobilizować. No to do później dziewczyny Miłego dnia :) :):)

Gość ryzykantka13
kurcze ja bede zagladac tylko wieczorami:/ Mam 162 cm wzrostu i ok 66 kg wagi. Najlepiej czulam sie w wadze ok 58-60 kg ale kiedy to bylo hihi Zjadlam: serek wiejski, zupka kalafiorowa i kawaleczek ryby smazonej ktorej nienawidze:) i 5 plasterkow poledwicy. Nie jest zle;) tylko cwiczyc mi sie nie chce, a do tego waga odmowila posuszenstwa i nie wiem ile waze dokladnie. A jak u ciebie dzien minal?